- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.554
- 1.588
A spor'da okan koç Galatasaray'in selçuk'un yerine oyuncu almasi lazim dedi. Çok şaşirdim izledigim yorumcular genelde Galatasaray'in selçuk'un yanina oyuncu almasi lazim diyodu. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih ne kadar kazaniyordu?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

1 hafta içinde gelirler bence deFeghouli Mariano ikilisi büyük ihtimal ile gerçekleşti bence
Cenke göre Sneijder gidici gibi.
reis söylediyse bu iş olmuştur.15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.
son noktayı da koymuş kraker![]()
![]()
(quakerboy - 11 temmuz 2017 17:23)![]()
15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.
son noktayı da koymuş kraker![]()
![]()
(quakerboy - 11 temmuz 2017 17:23)![]()
Keita Eboue aynı dönem oynamadı ama eger gerçekleşirse Feghouli Mariano kanadı aynı kalitede olur mu?Geçen sezon sıkıntılardan bizim maçları zor takip ettim.Oyuncuların son performansı hakkında bilgim yok.
Mariano Dani Alves tarzı diyebilirmiyiz?Feghouli premier ligte pek bekleneni veremedi ama westham da kötüydü tek o değil.Valencia'da çok iyiydi ben bizim ligimizde de valencia performansını bekliyorum.Mariano transferi ile de uzun yıllar sonra doğru düzgün sağ bekimiz olucak