Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A spor'da okan koç Galatasaray'in selçuk'un yerine oyuncu almasi lazim dedi. Çok şaşirdim izledigim yorumcular genelde Galatasaray'in selçuk'un yanina oyuncu almasi lazim diyodu. :)

Semih ne kadar kazaniyordu?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Profesyonel futbolcumuz Semih Kaya'nın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ait mali şartları aşağıdaki gibi değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır.
- 2014-2015 sezonu için 1.500.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2015-2016 sezonu için 1.600.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2016-2017 sezonu için 1.700.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 1.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret

Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.

:red:

15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 11 temmuz 2017 17:23)
son noktayı da koymuş kraker

olabilecek mi acaba?

1. hafta Kayseri
3
2. hafta Osmanlı (D) 3
3. hafta Sivas 3
4. hafta Antalya (D) 1
5. hafta Kasımpaşa 3
6. hafta Bursa (D) 3
7. hafta Karabük 3
8. hafta Konya (D) 3
9. hafta Fenerbahçe 3
10.hafta Trabzon (D) 1
11.hafta Gençlerbirliği 1
12.hafta Başakşehir (D) 0
13.hafta Alanya 3
14.hafta Beşiktaş (D) 0
15.hafta Akhisar 3
16.hafta Malatya (D) 3
17.hafta Göztepe ​3

Quakerboy salliyor yaw 15 dakika önceymis hahaha cenk ergun disinda herhangi biri 15 dakika önce imzalandi diyemez

1.8 Maas dan kurtulduk ve 2.5 - 3 arasi bonservis Elde ettik Semih den.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Feghouli gelmezse ciddi hayal kırıklığı yaşarım. Şu ana kadar en fazla istediğim isim Lemina'yla birlikte..

Keita Eboue aynı dönem oynamadı ama eger gerçekleşirse Feghouli Mariano kanadı aynı kalitede olur mu?Geçen sezon sıkıntılardan bizim maçları zor takip ettim.Oyuncuların son performansı hakkında bilgim yok.

15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 11 temmuz 2017 17:23)
son noktayı da koymuş kraker

Bu adama millet bok atıyor fakat, bence şu anda piyasadaki en sağlam duyumcu bu. Bitmeden bitti demiyor. Günlerdir Ciguli transferi bitti diyordu herkes ama hala netleşen bir şey yok görüldüğü gibi.

Son düzenleme:
Keita Eboue aynı dönem oynamadı ama eger gerçekleşirse Feghouli Mariano kanadı aynı kalitede olur mu?Geçen sezon sıkıntılardan bizim maçları zor takip ettim.Oyuncuların son performansı hakkında bilgim yok.

Feghouli premier ligte pek bekleneni veremedi ama westham da kötüydü tek o değil.Valencia'da çok iyiydi ben bizim ligimizde de valencia performansını bekliyorum.Mariano transferi ile de uzun yıllar sonra doğru düzgün sağ bekimiz olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt