Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih 2.8M Euro.Cenk Gönen 1M Euro = 3.8

200bin Euro'ya Sevilla'nın 1.bekini alıyoruz

+ Semih'in maaşından kurtuluyoruz

Muazzam bir transfer öyküsü

PoorBrokenIberianmidwifetoad.webp

Dursun başkan ortaya üçlü çektir tayfaya :asd22::asd22:

S.a. yeni transfer haberi okuyunca BU ABI GIBI OLAN kac kisiyiz

mikecoe-madisoncounty.png

Semih 2.8M Euro.Cenk Gönen 1M Euro = 3.8200bin Euro'ya Sevilla'nın 1.bekini alıyoruz

+ Semih'in maaşından kurtuluyoruz

Muazzam bir transfer öyküsü

PoorBrokenIberianmidwifetoad.webp

Dursun başkan ortaya üçlü çektir tayfaya :asd22::asd22:

palyaçonun birini dikmişler koca kulübün başına hareketlere bak

Spor Bakanı Kılıç: Sahaya yabancı madde atan ve olay çıkaranlar için tribünden alma dahil bu sezon tüm tedbirleri alacağız. Meşale ve maytap satışının sınırlanması konusunda da İçişleri Bakanlığı ile çalışma yürütüyoruz. Saha olayları ile ilgili kulüp yöneticilerinin dahli durumunda adli soruşturma açılacak.

Kılıç: "Uygulanacak cezalar tribünden almaya kadar gidecek"

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Spor Bakanı Kılıç: Sahaya yabancı madde atan ve olay çıkaranlar için tribünden alma dahil bu sezon tüm tedbirleri alacağız. Meşale ve maytap satışının sınırlanması konusunda da İçişleri Bakanlığı ile çalışma yürütüyoruz. Saha olayları ile ilgili kulüp yöneticilerinin dahli durumunda adli soruşturma açılacak.

Kameraman dövenlere ne ceza vereceklermiş acaba onu da söyledi mi?

Feg gelmezse büyük yıkım olur benim için acayip alıştırdım kendimi.

meşale yakmak futbolun ruhunda var

bu kesinlikle yasak olmamalı

sahaya atmak ise barzoluktur

meşale yakmak futbolun ruhunda var

bu kesinlikle yasak olmamalı

sahaya atmak ise barzoluktur

Meşale son derece tehlikeli bir şey. İnsanlar eskiye oranla daha fazla eşi ve çocuklarıyla gitmek istiyor. Sürekli kargaşa, duman arasında maç izlemek istemiyorlar. Kaldı ki ben de istemem. Öyle ruh olmaz olsun. İlkellik abi. Bir sürü farklı metod gelişti o ruh için. Koreografi vs. artık onların yerini aldı.

ntvspor da bip/ali naci gibi 4.4 milyon bonservis diyo

ilk haluk yürekli söyledi bunu
bu adam pek sallamaz yillardir takip ederim

Meşaleyi 3 yaşındaki çocukların kıyafetinin içine koyarak stada sokuyor millet istediği kadar tedbir alsınlar :)

Fenerbahçe yedek sag bek 4 milyona alınca basında ses yok maliyet hesabı. Galatasaray alınca vay efendim yaşlı bilmem ne. Mariano dirardan hem daha genç hem daha iyi topçu

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt