Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meşale son derece tehlikeli bir şey. İnsanlar eskiye oranla daha fazla eşi ve çocuklarıyla gitmek istiyor. Sürekli kargaşa, duman arasında maç izlemek istemiyorlar. Kaldı ki ben de istemem. Öyle ruh olmaz olsun. İlkellik abi. Bir sürü farklı metod gelişti o ruh için. Koreografi vs. artık onların yerini aldı.
Kardeş tiyatro izlemeye git sen. Yada tv den izle.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stadyum'da ayağa kalkan adama bireysel cezayı keseceksin ve bu para kulübe gidecek..Sadece gol sevinçlerinde serbest olsun ayağa kalkmak..Şu ana kadar en çok Bursa ve bizim maçları stadyumdan izledim ve hiç ayakta durup zıplayıp tezahürat yapmadım..En sevmediğim şey ayakta koltuk üstünde bağırıp maç izlemeyen ve bununla övünen taraftar..Evet tiyatro gibi olsun futbol..İnanıyorum ki çağ atlarız

Son düzenleme:
Bende hiç oturarak maç izlemedim oturup çekirdek çitleyeceksem evimde izlerim statta ne işim var

Jetro-Serdar-Maicon-Mariano hoş bir dörtlü.Önümüzde ki sezon sol stopere bonservissiz Martins İndi'yi aldık mı,yaslan arkana savunmayı izle.Tabi bunların arkasında efsanemiz Fernando Muslera'da olacak.:hat:

Bu sen misin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hmm bir düşünelim

Evet o.

Bende hiç oturarak maç izlemedim oturup çekirdek çitleyeceksem evimde izlerim statta ne işim var
Stadyumlar ayakta izlenecek yerler ise koltuklar neden var..Ayrıca biz bağırarak rakip takımı kontrol altına alamıyoruz..Baskı 0 yani..En iyi baskı oturarak izlemek ve art niyetli karar karsısında hep bir agızdan ses cıkarmak olabilir..Biz ülkece baskı yaptığımızı düşünürüz şarkı söyleyerek ama bu çoğu zaman çarsının yaptığı gibi ters teper

Kardeş tiyatro izlemeye git sen. Yada tv den izle.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alakası var .yanıcı madde hem kulübe ceza olarak geri dönüyor hem de maç ensansinda tempo muzu düşürüyor .

Gayet embesilce bir hareket.

Stadyum'da ayağa kalkan adama bireysel cezayı keseceksin ve bu para kulübe gidecek..Sadece gol sevinçlerinde serbest olsun ayağa kalkmak..Şu ana kadar en çok Bursa ve bizim maçları stadyumdan izledim ve hiç ayakta durup zıplayıp tezahürat yapmadım..En sevmediğim şey ayakta koltuk üstünde bağırıp maç izlemeyen ve bununla övünen taraftar..Evet tiyatro gibi olsun futbol..İnanıyorum ki çağ atlarız
Avrupa da ayakta koltuk ustunde mac izleyeni uyarip, sonra yine yapinca stat disina aliyorlar. Kimse buna musade etmiyor. Bazi seyler de cok gorgusuz bizim millet. Boyle insanlari statlardan uzak tutacaksin.

Feghouli'yi alın ulan.Mariano ve Feghouli 2 yıllık kanat hasretimizi anca dindirir.

Avrupa da ayakta koltuk ustunde mac izleyeni uyarip, sonra yine yapinca stat disina aliyorlar. Kimse buna musade etmiyor. Bazi seyler de cok gorgusuz bizim millet. Boyle insanlari statlardan uzak tutacaksin.
Ben Bursa'da yaşıyorum ve çocukken burdaki maçlara giderdim hep..Ve inanır mısın stadyumun yüzde 80'i maça arkasını dönüp bağırıp çağırırdı..Ben de diyorum ki madem maç izlemeyeceksin neden stadyuma gelirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt