Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cüneyt Tanman: "Mariano, yetenek olarak ne Eboue, ne de Gökhan Gönül ile kıyaslanacak seviyede değil. Fark yaratacak bir oyuncu değil."
salak bu adam![]()
Süzme çoçuğu bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt Tanman: "Mariano, yetenek olarak ne Eboue, ne de Gökhan Gönül ile kıyaslanacak seviyede değil. Fark yaratacak bir oyuncu değil."
salak bu adam![]()
Feguli transferi ne oldu bugün hiç takip edemedim
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 uçak + Sneijder.östersund maçımız 1-1 falan biter yönetim tepkileri azaltmak için cuma 2 uçak indirir gibime geliyor
Çeptalk
UEFA'ya verilen kadroya bak. Müptezel isimleri bile kadroya almışlar. Sneijder demeyeceğima ama Tarık ve Cavanda'nın olduğu yerde Balta nasıl alınmaz? Gidecekse onlar da gidecek. Bu kadar müptezel hoca ve yönetim işte.
Uçak indirir bölümünde istemsizce bir gülme aldıöstersund maçımız 1-1 falan biter yönetim tepkileri azaltmak için cuma 2 uçak indirir gibime geliyor
Çeptalk

2 uçak + Sneijder.
2 uçak + Sneijder.
sneijder in uçak inecek mi kalkacak mı?
Valla ben de ümidimi kestim ama belki %1 ihtimal vardırsneijderin dönüşü yokmuş gibime geliyor
gerekirse advocaata avanta yedirip "senijder takımında oynamazsa milli takıma almam" tarzı açıklamalar yaptırarak gitmesine neden olacaktır dursun
Çeptalk
Mariano'dan 1 ay 3gun daha yaşlı olan Clichy transfer başarısı :d mariano yok yaş yok bilmemne![]()