Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen Zeren haklıymış
Ertemin internet sitesi haberini 2 saat konuştuk ne volkanı beyler apaçık masa başı haber işte bjkye yada ibbyr gider bizle işi olmaz

Sony Z5 Premium

Volkan için bir renktaş ikinci cavanda olur demişti.aynen katılıyorum.

Yasin'i bırakın alternatif olarak dursun abi. Daha iyi yerli alternatif bulamayız. Adam 2 senedir 10-15 gole katkıda bulunuyor. Büyük takımda oynayıp da 0 gol 0 asist yapan adamla kıyaslamayın.

Çok sevmem ama Yasin'e haksızlık yapıldığı kanaatindeyim.

Mariano gelmesine ragmen defanstaki sikintilarin tam anlamiyla cözülecegine inanmiyorum henüz.

Sadece Maicon´la hava topu sorunumuz cözülmez. Gecen sezon her orta yüzde yüz tehlikeydi.

Ben Maicon´un yanina bir transfer daha yapilmasindan yanayim.

Defansi tas olan takimlar sampiyonluk yolunda bir adim öndedir.

Ayrica sol bekte bu sezon da sikinti cekeriz diye düsünüyorum.

Bakildigi zaman, Mariano ve Linnes (Carole) beklerinin boy ortalamasi düsük.

Hava topu sorununu sadece Maicon ile giderdigimizi düsünüyorsak cok yaniliyoruz.

Mariano´ya lafim yok. Iyi oyuncudur. Ama Maicon´un yanina uzun, hava toplarinda etkili, ve teknik bir stopere daha ihtiyacimiz var.

Ahmet´le filan cözülmez o is.

fb'de 76 macta 8 gol atmis oyuncu. yasin sadece bu sene 10 golü buldu. elimizdeki oyuncular first class degil elbette ama bukadar da gömmeye gerek yok.

volkan sen en kötü 3-5 kanat oyuncusundan biridir yerli olarak
Aldığı sürelere bakarak karşılaştır.
Oyuncuları gömmekte üstünüze yoktur.
Konu Volkan Şen olunca mi işler değişti.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yasin Volkan'ı üçe katlar. Gerek yok aman diyeyim. Volkan'da gol yok, asist yok. Hiç gerek yok. Yasin dursun daha iyi olur.

Feghouliye fazla kimse sulanmadan KAPalım artık. Brumaya unutturup Keitayı hatırlatacak cinsten topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt