Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan'ı Şenol adam eder ama bjk ye de gitmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

220px-AUT_vs._TUR_2016-03-29_%28368%29.jpg

Gel ve efsane ol !

Renktaşlar
Fegh ve marionun geldiğini var sayarak 11 yapmaya çalışsanıza
Hala takım olamadık bence
Baya baya eksiklerimiz var 3 4 transfer şart oğlu şart

Sony Z5 Premium

aspor'da konusan ergen kim ? selcuk'un yanına degil yerine adam alınması lazım diyor. aferim.

Yasin'i bırakın alternatif olarak dursun abi. Daha iyi yerli alternatif bulamayız. Adam 2 senedir 10-15 gole katkıda bulunuyor. Büyük takımda oynayıp da 0 gol 0 asist yapan adamla kıyaslamayın.

Çok sevmem ama Yasin'e haksızlık yapıldığı kanaatindeyim.

Yasin,Olcay Şahan gibi oyuncuları anlayamıyorum,ne yetenek var ne beyin ama bir şekilde atıyorlar.Yine de çok zarar veriyorlar oyuna,beyinsiz oyuncuya katlanmak valla zor.

2 tane orta saha alinmali bence mariano da oldugu gibi adi cikmamis bir kac oyuncu alinacak

Mariano gelmesine ragmen defanstaki sikintilarin tam anlamiyla cözülecegine inanmiyorum henüz.

Sadece Maicon´la hava topu sorunumuz cözülmez. Gecen sezon her orta yüzde yüz tehlikeydi.

Ben Maicon´un yanina bir transfer daha yapilmasindan yanayim.

Defansi tas olan takimlar sampiyonluk yolunda bir adim öndedir.

Ayrica sol bekte bu sezon da sikinti cekeriz diye düsünüyorum.

Bakildigi zaman, Mariano ve Linnes (Carole) beklerinin boy ortalamasi düsük.

Hava topu sorununu sadece Maicon ile giderdigimizi düsünüyorsak cok yaniliyoruz.

Mariano´ya lafim yok. Iyi oyuncudur. Ama Maicon´un yanina uzun, hava toplarinda etkili, ve teknik bir stopere daha ihtiyacimiz var.

Ahmet´le filan cözülmez o is.
bence maicon serdar ahmet uclusu yeter simdilik mariano gerekirse stoper de oynar. ozan kabak var sans verilir.
Hiç olmadi devre arasi alinir bir stoper

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt