Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
398f90088d175e16c5a9af31720a9d83.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

cengiz orada 11 oyuncusu olabilir. Elde Perotti,İturbe ve ElShawarry var. Yeni transfer gelmezse ve alışma sorunu yaşamazsa rahatlıkla oynar bu kadroda.

bence garry yi hemen kesip atamayin.

İzledim geçen sene sırf onu maçlarda. Oyun zekası 0'a yakın, hızı var Volkan Şen'in yabancı şubesi. Bitiriş noktasında pas ve oyun görüşü olmadığından tamamen şansa kalmış. Çok zor büyük takımda dikiş tutturması. Çalım olarak da hiç bir seti yok. Sadece kontra yaparken boş alanı kullanır. Rastgele gidiyor adamın üstüne.

Bruma'da hiç değilse çalım tekniği vardı. Plase şutu da öğrenince geçen sene istatistik yaptı kendisi. Ama o da egoist ve oyun zekası düşük idi.

--------------Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-XXXXX
---------------XXXXX
--------Belhanda-XXXXX
Feghouli-----Gomis-----Konop

Imbula ve Lemina diyor hâlâ. O ikisi + Kono ve Feghouli gelsin harika bir şey olur.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Roma'nin kanat oyunculari:

El Shaarawy - sol kanat
Perotti - sol kanat
Florenzi - sag kanat
Iturbe (gidebilir) - sag kanat
Gerson - sag kanat

Iturbe muhtemelen gider, Gerson rotasyonda oynar, Cengiz ilk 11 icin Florenzi ile cekisecektir

O ikisi beraber gelicekse rahat rahat maç izleriz uzun zaman sonra. Sorarsan bence taraftarın çoğu birine de tamamdır. Ama lazım olan tabi ki iki tane orta saha diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İzledim geçen sene sırf onu maçlarda. Oyun zekası 0'a yakın, hızı var Volkan Şen'in yabancı şubesi. Bitiriş noktasında pas ve oyun görüşü olmadığından tamamen şansa kalmış. Çok zor büyük takımda dikiş tutturması. Çalım olarak da hiç bir seti yok. Sadece kontra yaparken boş alanı kullanır. Rastgele gidiyor adamın üstüne.

Bruma'da hiç değilse çalım tekniği vardı. Plase şutu da öğrenince geçen sene istatistik yaptı kendisi. Ama o da egoist ve oyun zekası düşük idi.

bence yargilamak icin cok az oynadi.
okadarda acimasiz olmayalim.
en iyi örnekler emre colak, telles.

İmbula ve Lemina için son aday biziz sanırım..Teklifleri yeterli bulmazlarsa pusuda bekliyoruz gibi geliyor bana..Bizim kadar yıllık ücret veren olmaz tahmini olarak bu iki isme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt