Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma'nin kanat oyunculari:

El Shaarawy - sol kanat
Perotti - sol kanat
Florenzi - sag kanat
Iturbe (gidebilir) - sag kanat
Gerson - sag kanat

Iturbe muhtemelen gider, Gerson rotasyonda oynar, Cengiz ilk 11 icin Florenzi ile cekisecektir
#Perotti: “#DiFrancesco is asking me to play more centrally and pick the ball up between the lines. I'm sure I'll improve under him.

Yeni hocaları göbekte oynatırmış bunu antrenmanlarda. O yüzden Cengiz için güzel bir şans olabilir bu transfer.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Kieran Gibbs
William Vainqueur
Mario Lemina
Sofian Feghouli
isterik

Feg gelse de rahatlasak. Olumlu düşünelim. Artık iş çingene pazarlığına dönmüştür 1-2 güne biter inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano yaptığımız en iyi transfer bana göre arkadaşlar. Keşke Sneijder kalsa, iyi besler kendisini.

İmbula gördüğüm kadarıyla tek başına bir 10 numaranın işini yapar gibi

Altınordu, Başakşehir ile yaptığı anlaşma gereği Cengiz Ünder'in sonraki satışından %30 pay alacak. (13 milyon Euro'ya satılırsa 3,9M Euro)

Wesley gidecekse feg + kono şartoğlu şart

Muslera
Mariano..Maicon..Serdar..Transfer
Lemina..İmbula..Belhanda
Feghouli..Gomis..Konoplyanka

Müthişşş

Son düzenleme:
Imbula alınsın Tolga ya razı olurum ben.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ali Ece çok iyi konuşmuş Mariano için..Açıkcası tuttuğu takımdan bağımsız futbol bilgisine güvendiğim biri

bence yargilamak icin cok az oynadi.
okadarda acimasiz olmayalim.
en iyi örnekler emre colak, telles.

İkisi de üst düzey teknik vardı. Oyun zekası da var ama vizyon ve disiplin ile devamlılık konusunda eksiği olan futbolcular bunlar.

Emre gitmesin istedim hep. Keza ilk 3 ay Riera hazır olduğundan mız mız bulsam da 2014-2015 sonrası Telles'de kalsın istedim.

Şu kadro da olsalar ilk yazılacak 3-4 isimden biri olurlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt