Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga mutlaka ilk 11de olmali

25 yasinda turkiye sartlarinda iyi bir orta saha oyuncu olabilir 1-2 senede

selcuk 33 olacak gecti artik

Gel vur tam onikiden
Oyle bi gel ki Floryada oynasin yer yerinden.
Gel sensiz anlami yok
Ne cok ozledik ne cok
O botokslu yuzu bi bilsen

Haziriz raziyiz dunden
Bizi borclara göm istersen
Yak yakacaksan sen yak bizi

Anlasilan bunlar en önemli bölge sayilacak orta saha transferi sonra birakacak. Eger oraya transfer yapilmasa buzaman dek yapilan transferlerin pek bir önemi yok

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Anlasilan bunlar en önemli bölge sayilacak orta saha transferi sonra birakacak. Eger oraya transfer yapilmasa buzaman dek yapilan transferlerin pek bir önemi yok

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yaparlar ya daha var zaman

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Adam Mariano'ya bir şey demiyor. Anlatmak istediği sen gidip 4.5 verip sağ bek alıp sonra para olmadığı için orta saha alamazsan bu transfer kötü transferdir çünkü asıl ihtiyaç orta sahadır diyor. Eğer orta saha da alınırsa bu transfer de gayet iyi transferdir diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyle ise ben de %100 hemfikirim ugur karakullukcu ile. 1 degil en az 2 adet ust duzey orta saha sartoglu sart.

Boş konuşuyorsun david luizi taraftar kampanyasıyla tekrar geri getirdiler haberin yok galiba
Hehe sen dolu konuş ciddi ciddi taraftar kampanyasıyla transfer mi yapıyor chelsea

Ya bırakın bu işleri dolu konuşan
Ondan sonra yok scoutlst ne ise yarıyor diye bide ötersiniz

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gece iyi olay olmuş..Acaba ben mi görmedim ama Türkiyeye gelmiş en büyük topçu pepe de boer hagi falan diyenleri görüyorum...Arkadaşlar u ülkeye gelen en büyük topçu tartışmasız roberto carlostur.. burada en iyi işi yapan da hagidir.. ps1'de herkesin adı japonca yazarken koca oyunda gerçek ronaldoyla carlosun adı normal yazardı heyyy gidic günler direk forvete alırdık zaten koşu 19 ..

feghouli neden gelmedi. mariano-feguli ile tarihimizin en ii sağ kanatını kuracaktık :(

aroni-yuvarlak-cok-amacli-plastik-kap-27-litre-7910-21477-79-K.jpg

iğrenç oldu farkındayım :D

Mükemmel ötesi :D :D

Takım bugün Bratislava'den İsveç'e gidiyor.

Semih ise Viyana üzerinden Türkiye'ye dönüyor.

Semih bugün ayrılıyor haberiniz olsun.

bu akşam tudorun basın toplantısı var, sneijderle ilgili soruları yanıtlar mı acaba , zannetmiyorum şahsen

Forumun kötü dediği adam iyidir. Allah korusun korkum Mariano. İnşallah rabbim forumdakileri bu kez haklı çıkarır...

Yarın değil mi maç Sneijder sorularına cevap verirse büyük aptallık eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt