Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@senadok

Emre Mor transferi neden zor? Dortmund'un yeni T.D Peter Bosz, geçen sene Ajax'ın başındayken Emre Mor'u istedi. O yüzden transferi zor.

adam haklı.kiralarlarsa da futbolun oldugu bi ülkeye kiralar bosz emreyi.buraya gönderip emrenin iyce bitmesini istemezler.fenerlilerde ve bjklilerde akıl olsa bu kadar sorunlu futbolcunun burda yapamayacagını anlar,dortmundun emrenin hayrı için bundesliga veya hollandaya göndercegini bilirler.

boş boş bekleyin kuş beyinliler

sanıyorum yaser buralarda,namık abiyi sorduguna göre.hoşgeldin yaser

Bruma ya da helal olsun diyorum. 3 sene yattı, İspanyanın vasat takımı bile bir sene oynatıp hem de sadece 7.5 m Euro ya bonservisini almadı ve neredeyse 1 senelik futboluyla (ki orası da transferi geldiği için) top oynadı ve neredeyse efsane oldu... BURASI TÜRKİYE :D

Swansea, Vincent Aboubakar'ı 4 milyon pound karşılığında kadrosuna katmaya çalışıyor. (Mirror)

muslera, mariano, carole, lines, maicon, dejong, donk, cavanda, feghuli, belhanda, sneijder, gary, gomis

kadroda 13 yabancı oluyor. strinic ve ortasahaya iki desek 16 oluyor. maksimum 14 olduğuna göre giden olmadan ortasaha transferi yada solbek mantıklı değil. buadamlarıda gönderemiyorizki hiçbirinin talibi yok, giderse bi cavanda gider

taraftar orta saha aşkından şair olacak...

isvecteki macta en cok ortasaha sırıtacak cok bariz,bekler acık verebilir ama ortasaha resmen hic yok bizde

Sağ taraf uçacak bu sezon uçacak
DEeGZmhXcAAj2YC.jpg

DEeGZmbXoAAIS_U.jpg

yok benim bilgim kısıtlı oyuncu hakkinda milli takiminda izledim sadece napoli'de de yedek zaten
Benkm görüşüm mariano gibi devamliligi istikrari olan formda bi bek almak
Strinici diyorsan, Hakan balta nın gençliğini düşün. Hücumu kısıtlıdır, fizik ve pozisyon bilgisiyle defansı daha ön planda. Bana kalıyor ki Tudor 3-4-3lük takım kurmaya çalışıyor.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt