Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Kardeş kuş diyenlere ağır konuşuyorum haberin olsun
Sonra kalp kırmayalım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş kuş diyenlere ağır konuşuyorum haberin olsun
10 numarada oynayan oyuncuyu sola yakın oynatacak heralde yada serbestlik taniyacak. Belhanda-Sneijder solda ki aksiyonlarda etkili olur Strinic gelirse.Tudor 1 bekin hücuma çıkıp 1 bekin geride kalmasını istiyorsa Radu-Strinic gibi adamlar olabilir
Ama o zamanda sol kanat etkinliğimiz çok azalır
10 numarada oynayan oyuncuyu sola yakın oynatacak heralde yada serbestlik taniyacak. Belhanda-Sneijder solda ki aksiyonlarda etkili olur Strinic gelirse.
Takım hücumdayken bu sezon çok izlediğimiz o defans 3'lusunu geniş tutar öyle öyle yapılır birşey
sneijder gidip kono gelirse sorun olmaz
Kardeşim herşey ortada neden inanmak istemiyorsunuz
Bak basit bir örnek vereyim
Ali naci: 300 bin euro artırıma gidildi
Anlaşılan oyuncuya ne artırımı
Ikıncı husus
Nevzat:Tek taraflı fesih isteniyor
Fegouli aldık fesihi kaldı oyuncu istese anlarım paramı alamazsam fesh ederim diye
Anlaşılan oyuncunun mariano gibi alacağı ücret ve kaç yıla imza atacağı konuşulur
Yok tatilde yok fesih yok fiyat artırımı bunlar hikaye
Tudor 1 bekin hücuma çıkıp 1 bekin geride kalmasını istiyorsa Radu-Strinic gibi adamlar olabilir
Ama o zamanda sol kanat etkinliğimiz çok azalır
Dönsün ya birçok takım hucumdayken öyle yapıyor. Bu sene reali izlerken çok gördüm 2 stoper ortada biraz önlerinde Casemiro vardi diger tüm oyunculae hücuma çıkıyordu..İşte zorla yine o 3'lü savunmaya dönecek Tudor sık sık maç içinde
Bende onu diyorum anlaşma yok oyuncuyla kaç gündürbu senin yürüttüğün bi fikir.westhamla anlaşıldıgını ama fegholi ile görüşmelerin devam ettiğini hep söylediler.işin fegholi kısmında sorun vardı zaten hep ama tudor ısrarla istediği için sorunu çözmeye çalışıyolar şimdi.çok belli.insallah alırız feghouliyi.
Alıntının son kısmını siliyor olmalısın. Aynen ben de gurbetçiyim.
Kerim Zengini nerden tanıyorsun?
detaylar hep sorun olur.anlaşılır inşallah.Bende onu diyorum anlaşma yok oyuncuyla kaç gündür
Anlaşma olsa biner uçağa gelir
Ufak detaylar olsa onunda kokusu çıkar
Hmm ok de geçPepe ülkeye gelen en büyük futbolcuymuş hala gülüyorum neyse
Demekki selmanin bildiği birşey yokmuşYerli monchi, kolpacı selmana dava açacakmış. Ahahahaaha
Selman ın foyası çabuk çıktı, bir WhatsApp falan koyuyordu))
OZEL: Cenk Ergun o isme dava acıyor! Transfer... - Turkfutbol.com
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi