Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo, sağlık kontrolü için bugün saat 15:00'te Lyon'a gidiyor.

bein

Marcelo gitmiş
8-9 a gidiyorsa inanmayacagim asla dogru olduğuna

Feghouli için hafta sonuna kadar davet edildiğini beklenildiğini yaziyorlardi
Beklemek lazim birkaç gün daha

ali naci teklif yukseltildi demiş.1-2 gun de süre vermiş.
dün de nevzat 1-2 gün dedi.bence de haftasonuna kadar netleşir...

Denayeri city vermeyince Lyon marceloyu aldı. Bugün gidiyormus, üzüldüm yine çok iyi bonservis kazandılar. 8,5 milyon Euro. Marcelo iyi topçu ama ederim en fazla 6 idi yine iyiye satmışlar.

Avrupa'da resmi maç yapmayalı 504 gün olmuş vay be
DEhkwKOWAAETJKa.jpg:large

Dönsün ya birçok takım hucumdayken öyle yapıyor. Bu sene reali izlerken çok gördüm 2 stoper ortada biraz önlerinde Casemiro vardi diger tüm oyunculae hücuma çıkıyordu..
Bu tip modern sistemler bu ülkeye pek yaramiyor amma bi kontrada delik deşik olunuyor

Real 4-3-1-2 gibi bir sistemle oynuyordu hücuma çıkınca Marcelo-Carvajal ikilisi sağ sol kanat gibi öne çıkıp geride 2 stoper ve Casemiro kalıyordu
Ama bunu yaparken Marcelo-Carvajal çok komple 2 oyuncu olduğu için yapabiliyorlardı veya Juve bunu A.Sando-Dani Alves ile yapabiliyordu

Sol beki sürekli geride bırakıp sağ beki sürekli hücuma çıkarmak ne kadar mantıklı bilemiyorum Strinic ile olmaz bu iş bence

Strinic sol ayakli stoper olur iste. Ara ara 3lü defans filan. Linnes/Carole iyice cuvallarsa o zaman sol beke gecer.

Olur olmaz ama 2 mevkide oynadigi icin tek transferle iki bölgeyi güclendirmek istiyorlar.
Sanirim uzun boylu oldugu icin stoper de oynar havasi yaratiyor ama aslinda hucum yonu daha guclu bir oyuncu, ileride takilmayi, gol aramayi sever

Real 4-3-1-2 gibi bir sistemle oynuyordu hücuma çıkınca Marcelo-Carvajal ikilisi sağ sol kanat gibi öne çıkıp geride 2 stoper ve Casemiro kalıyordu
Ama bunu yaparken Marcelo-Carvajal çok komple 2 oyuncu olduğu için yapabiliyorlardı veya Juve bunu A.Sando-Dani Alves ile yapabiliyordu

Sol beki sürekli geride bırakıp sağ beki sürekli hücuma çıkarmak ne kadar mantıklı bilemiyorum Strinic ile olmaz bu iş bence
Işte o kompakt oyunu kurabilmek önemli defans çizgisi ne kadar onde olursa o kadar rahatliyor o tarz sistemler

Eğer Sneijder kalırsa mantıklı aslında. Sneijder 10 numara oynarken sola yaklaşarak oynayan bir adam. Bek oyuncusu çok bindirmese de olur o şartlarda. Sağ bek öne çıkarken sol bekin savunmaya destek için kalması çok uygulanan bi taktik. 2 bek de hücumcu olursa savunma zaafları oluşabiliyor.

Tudor'un oyun planında kanat oyuncusu sürekli bekini kovalayacak top rakipteyken topun arkasına geçecek bunu sürekli söylüyor Sneijder bunu 10 dakika yapar 15 dakika yapar

Şunu bir unutun gerçekten Tudor-Sneijder birlikteliği imkansız inşallah ikisinden birisi gider yoksa olan Galatasaray'a olacak

marcelo kargalarin en onemli adamiydi, kusursuz oynadi bu sene, hava topu vermedi kimseye, ilk toplara cok iyi basti, bakalim kimi alacaklar yerine..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Garry'nin sol kanadı Belhanda'ya vereceğini düşünmüyorum ben.
Belhanda hala 10numara oynayacak görüşündeyim
Sneijder'de melo gibi olur 2 3 transfer yapıp tekrar gönderme işine girerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt