Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli gelsin. Lemina gelsin. Sneijder gitmesin. Transfer bitsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudorun 2 orta saha istemesi sewindirici

lemina imkansiza yakin olsada Imbula ikna edilebilir

Imbula icin ne gerekiyorsa yapilsin. Lemina transferi imkansiz bana gore. Ama Imbula Turkiye'ye gelmeye sicak baktigini daha once menajeri acikladi. Problem kulubu. Kiralik + yuksek bir miktar satin alma opsiyonu ile sartlari zorlamaliyiz.

Adnan Januzaj > R. Sociedad | 11 milyon € [BBC]

Imbula icin ne gerekiyorsa yapilsin. Lemina transferi imkansiz bana gore. Ama Imbula Turkiye'ye gelmeye sicak baktigini daha once menajeri acikladi. Problem kulubu. Kiralik + yuksek bir miktar satin alma opsiyonu ile sartlari zorlamaliyiz.

lemina gibi genc potansiyelli biri neden TRe gelsin bence bu transfer olmaz

ama imbula zenci matic gibi keske alabilsek stoke vermiyor galiba

lemina gibi genc potansiyelli biri neden TRe gelsin bence bu transfer olmaz

ama imbula zenci matic gibi keske alabilsek stoke vermiyor galiba
Stoke pesin para istiyor, ve kendi verdigi paranin buyuk bir kismini geri gormek istiyormus. Yaklasik 23 milyon euro odemisler 1.5 sene once. Isi zorlastiran da bu malesef.

away-slider.jpg

Vay anasini 2016 yilinda Messi den sonra en cok James Rodriguez formasi satilmis dünyada. Bild'e göre James'in Adidas ile sözlesmesi varmis gittigi her takimda 10 numarali formayi giyecek diye. Demek ki sadece bizim taraftar salak degil, Robben'e numarani James'e ver diye mesajlar yagiyormus.

1. Messi - 1,9 Milyon
  2. James - 1,2 Milyon
  3. Rondalo - 900 bin

Vay anasini 2016 yilinda Messi den sonra en cok James Rodriguez formasi satilmis dünyada. Bild'e göre James'in Adidas ile sözlesmesi varmis gittigi her takimda 10 numarali formayi giyecek diye. Demek ki sadece bizim taraftar salak degil, Robben'e numarani James'e ver diye mesajlar yagiyormus.

1. Messi - 1,9 Milyon
  2. James - 1,2 Milyon
  3. Rondalo - 900 bin
Robben numarasini vermez. Problem cikabilir orada.

Bizimkiler 6-7 milyon euro teklif etmis ama Stoke 14 milyon euro istemis

10un uzerine cikmadan zor olur gibi
O paraya satmazlar zaten. En mantiklisi kira bedeli olarak 2-3 milyon euro onermek, sezon sonu da zorunlu satin alma maddesi ile 10 milyon euro ya almak olur.

Mariano transferinden sonra Imbula ve Feghouli transferleri gelsin

Geriye bir tek sol bek transferi kalıyor onu da ağustos ayında alsınlar çokta önemli değil

Robben numarasini vermez. Problem cikabilir orada.

Bence de vermez :D Bakalim ne yapacaklar cünkü 10 numara özel bir numara ve satislari da direkt etkiler.

Mesela Sneijder bize geldiginde formasini almadim gittim ertesi sezon 10 numaraya gecince aldim formasini.

Şu Imbula inşallah olur yav yanında Tolga 'nın önünde Belhanda 'nın oynamasına bile razıyım

Bence de vermez :D Bakalim ne yapacaklar cünkü 10 numara özel bir numara ve satislari da direkt etkiler.

Mesela Sneijder bize geldiginde formasini almadim gittim ertesi sezon 10 numaraya gecince aldim formasini.
1 sene sonra alir James de. 1 sene sonra Robben ayrilacak zaten Bayern'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt