Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 de çok karizmaydı ilk gün aldım:hat:

Evet ben de severim 14 numarayi Henry den dolayi. Eskiden top oynarken ben de 14 giyerdim o olmadi mi Bülent Korkmaz efsanemizin 3 numarasini giymeye gayret gösterirdim :D

Ben o sezon 2 forma almistim o yüznden 3.formayi almamistim ertesi sezonu bekleyip Drogba ve Sneijder formasi aldim direkt.

Sneijdersporlu musun knk

Dibine kadar kanka dibine kadar.

19761844_661407284061959_4298057018163331072_n.jpg

sol bek tartismasini birakin o transfer agustosta falan olur biz once orta saha isini cozelim

Igor Tudor´un Ryan Donk´u begendigi söyleniyor.

Kalacaksa da stoper olarak kullanilmali bence. Orda daha iyi oldugunu düsünüyorum.

______________________Muslera_____________________

____Mariano_______Maicon______Donk_________Strinic_______

Misal olarak yazdim. Böyle yapsin demiyorum. Kalacaksa da stoper alternatifi olsun, orta saha degil.

Evet ben de severim 14 numarayi Henry den dolayi. Eskiden top oynarken ben de 14 giyerdim o olmadi mi Bülent Korkmaz efsanemizin 3 numarasini giymeye gayret gösterirdim :D

Ben o sezon 2 forma almistim o yüznden 3.formayi almamistim ertesi sezonu bekleyip Drogba ve Sneijder formasi aldim direkt.

ben "sneijder gelirse formasını direk alacağım" diye aldım ama melo'yu ayrı severdim 10 yakışıyordu melo'ya.

Belhandayı nereye niçin hangi eksikliğimizi gidersin diye aldık bilen var mı

Sony Z5 Premium
hic sanmiyorum, sadece pozitif olmak istiyor herkes, hic bir katkisi olmayacak bize.. Imbula takimin cehresini degistirebilecek bir adamdi, Belhanda+sacma sapan bir on liberoya 15 verecekler simdi Imbula'ya vermeyip

ben "sneijder gelirse formasını direk alacağım" diye aldım ama melo'yu ayrı severdim 10 yakışıyordu melo'ya.

3 de cok yakisti Melo'ya. AMa haklisin 10 numara bir ayri hava veriyordu.

10 numara gercekten cok özel bir numara, her futbolcuya yakismiyor. Mesela Hakan Sükür 9 numara baskasinda oldugu icin bize geri dönüsünde 10 numarayi giydiginde hic yakismiyordu bence. 9 numara ile özdelesmis bir adam sonucta.

Feghouli ve Mariano'nun geldiğini farzederek söylüyorum;sol bek almasakta olur artık bir şekilde idare edeceğiz orayı kademe vs. yeter ki orta sahayı kuvvetlendirelim.

3 de cok yakisti Melo'ya. AMa haklisin 10 numara bir ayri hava veriyordu.

10 numara gercekten cok özel bir numara, her futbolcuya yakismiyor. Mesela Hakan Sükür 9 numara baskasinda oldugu icin bize geri dönüsünde 10 numarayi giydiginde hic yakismiyordu bence. 9 numara ile özdelesmis bir adam sonucta.

kesinlikle katılıyorum hakan şükür ve 10 çok saçmaydı tıpkı necati 10 gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt