Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren göz gercekten öyle bir aciklama yapti mi yoksa yine twitter uydurmasi mi

___________İmbula
_____Lemina____Belhanda
Feghouli__Gomis__LW

Kim tutar biziiiiiiii

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Konoplyanka ile feghouli sağlı sollu cok ıyi olur ama sorunlu adamlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evren göz konuştu youtubeda vardir bugün ki ntvspor programindan kesitler..
Tudor'un toplantisindan sonra baglanmisti ntvspora

Kewell,Keita,Arda,Nonda vay be güzel günlerdi ;(

Alemci Jo için Nonda'yı yollamıştık. Sabah saatlerinde GSC'ye girip Keita satıldı başlığını görünce çok üzülmüştüm

YouTube

Twitter uydurmasiysa söverim
yok renktas baglandi söyledi

Oyuncuyla sorun yok kulüple detaylar kaldı falan dedi, transfer için en yakin isim feghouli dedi.
Ibre ondan sonra lemina imbula vainqueur'a dönecek bunlardan 1 tanesini almaya çalışacak yönetim dedi. Bonservisle almak zormus 3 oyuncuyu, hepsinde kiralama yöntemine gidilecekmiş...

corchia diyoruz sonra marianoyu aliyoruz birde rakip olan takima para basiyoruz daha kolay almalari icin.
bizde artiklarini aliyoruz.
tamam mariano iyidir oynar eder ama cok sacma bi durum.
ne artığı aslanım cins misiniz ? 26 yaşında adam sevilla varken niye galatasaraya gelsin hiç düşündün mü ...herifler nerdeyse her sene avrupa şampiyonu herşey para değil.Mariano gibi sağbek bulmuş,nedir sabri mi oynasaydı kimi istiyon

yok renktas baglandi söyledi

Oyuncuyla sorun yok kulüple detaylar kaldı falan dedi, transfer için en yakin isim feghouli dedi.
Ibre ondan sonra lemina imbula vainqueur'a dönecek bunlardan 1 tanesini almaya çalışacak yönetim dedi. Bonservisle almak zormus 3 oyuncuyu, hepsinde kiralama yöntemine gidilecekmiş...
Konoplyanka da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt