Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kono hakkinda birsey demedi renktasKonoplyanka da olabilir
Kanıya varmadım hayal dünyasında yaşamıyorum
Klüp tek taraflı fesih koymayı niye istesin
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 tanesi yetmez 2 tane lazım. Yoksa donk ile delirmeceler oluryok renktas baglandi söyledi
Oyuncuyla sorun yok kulüple detaylar kaldı falan dedi, transfer için en yakin isim feghouli dedi.
Ibre ondan sonra lemina imbula vainqueur'a dönecek bunlardan 1 tanesini almaya çalışacak yönetim dedi. Bonservisle almak zormus 3 oyuncuyu, hepsinde kiralama yöntemine gidilecekmiş...
Hiç güzel degildi.Cok ezme yıllardı.Kewell,Keita,Arda,Nonda vay be güzel günlerdi ;(
Alemci Jo için Nonda'yı yollamıştık. Sabah saatlerinde GSC'ye girip Keita satıldı başlığını görünce çok üzülmüştüm
YouTube
Bütün spor haberlerini dinledimkono hakkinda birsey demedi renktas
Bu 3 isim icinden 2 tanesini almak imkansiz gibi birsey ya henuz birini bile alamamisken1 tanesi yetmez 2 tane lazım. Yoksa donk ile delirmeceler olur
Gomis e nasıl koyduk pekiyalan haber o tek tarafli fesih mi olur,fifa kurallarinda yok oyle bir sey
Gomis e nasıl koyduk peki
Hangi fifa o
Tete corchia mariano Lichtsteiner sırasıylacorchia bizde ilk hedef idi bizi tercih etseydi şuan istanbulda olurdu ispanyada değil
Bu 3 isim icinden 2 tanesini almak imkansiz gibi birsey ya henuz birini bile alamamisken
Bakıyorumda az daha zorlasam küfür edeceksinsaglik sorunu ile alakali o sacma sapan konusma
Hiç güzel degildi.Cok ezme yıllardı.
Bizim en güzel yilimiz Aysal ile olan yıllardır.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi