Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.227
- 12.972
- 2.658
yarinki mac kanal d de mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetyarinki mac kanal d de mi ?
la dizimi istiyon film mi?macera aksiyon aşk işte banshee dedik ya diziMacera aksiyon aşk karışımı film yok mu ������
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
güzel.
Tamm renkdas sakin :-)la dizimi istiyon film mi?macera aksiyon aşk işte banshee dedik ya dizi
Kaleciler:Neuer,Courtouis,Donnarumma,Defans:Thaiago Silva,David Luiz,Sergio Ramos,Hummels,Marcelo,Carvajal,Dani Alves,Sandro,Alaba,Pique Orta Saha: İniesta,Modric,Kross,James Rodriguez,Tolisso,İsco,Pulusic,Robben,Rakitic,Forvet:Ronaldo,Messi,Lewandowski,Suarez ve Neymar
anlaştı haberleri yok.fiorentina 10 milyon ister babacar için.Kargalar Babacar ile anlaşmış.
Herkes bizim yönetim gibi iş bilmez ve komisyon peşinde değil.
Adamlar geleceğe yatırım yapıyor.genç,atletik ve hızlı forvet peşinde
Biz ise 32 yaşında kalp hastası,kağnı gibi forvet alıyoruz.
Bizim gomise vereceğimiz 1 yıllık ücret+ bonservis ile aynı paraya 24 yaşında oyuncu alıyorlar.
Dursun Gif.
Küfür var
GSC App VIP Edition 1.0 ™
milletin oturmuş bir kadrosu var renkdaş, bizim kadronun yarısı yok daha maalesefKargalar Babacar ile anlaşmış.
Herkes bizim yönetim gibi iş bilmez ve komisyon peşinde değil.
Adamlar geleceğe yatırım yapıyor.genç,atletik ve hızlı forvet peşinde
Biz ise 32 yaşında kalp hastası,kağnı gibi forvet alıyoruz.
Bizim gomise vereceğimiz 1 yıllık ücret+ bonservis ile aynı paraya 24 yaşında oyuncu alıyorlar.
Hafızam çok iyi değil..ama sanki vardı birşeyler.4-5 sene önce robinho gs de diye yemiştim seni hatırlıyomusun rengo![]()
BlacklistKonu dışı ama önerebileceginiz yabancı dizi var mı?
Not:fantastik olmasın :-)
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet gereksiz agresiflik oldu kusura kalma bende anlamadım bir anda
Yanlız İlk Avrupa maçına bir orta saha transfer bitmesi şart idi
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Dursun imam kardeşi de müezzin olurFeghouli tesislere mescid yapılmazsa gelmem demis
babacarı aldıklarını nerden çıkardık? birde genç kadro diye tinercileri mi övüyon ,la herifler darülacize gibiTamda vu sebeple genç oyuncular almalıyız.
Millet o oturmuş dediğin kadroyu oluştururken gençleri topladı en başta.
Biz ise bile bile sakatları topladık bu süreçte