Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puff içim sıkıldı yav:red: 2 saate gelirim

birazda şanslılardı be renkdaş, her aldıkları cukk oturdu, biz ise dediğin gibi çok hatalar yaptık çokk

SON Dakika! Dursun baskan on libero icin Deadpool ile gorusmeye basladi :D
_780x687-474d4tu6ek.webp

Hep diyorum Bilic her ne kadar Türkiye'de başarısız olarak nitelendirilsede Şenol Güneş tamamen onun ekmeğini yiyor. Adam takımda ciddi revizyon yaptı, genç futbolcuları takıma kazandırdı, sistem oturttu. Kendi başarılı olamadı pek ama kendinden sonra gelen adamın işi baya basit oldu. Bizde Fatih Terim'i çok severim ama anlık verim alacağı oyuncuları doldurur takıma genelde. Şu an Tudor'da aynı şeyi yapıyor. He başarılı olsun yine farketmez de yatırım yaptığımız adamların geri dönüşü yok bize onu da bilin. Sonra kulüğ başarılı oldu ama yine de para yok geyiği dönmesin. Bu adamların parasının dönüşü yok, Uğur Karakullukçu'ya sövüyor herkeste adam bunu diyor.

babacarı aldıklarını nerden çıkardık? birde genç kadro diye tinercileri mi övüyon ,la herifler darülacize gibi
Kadroları zaten yaşlı ovmuyorum.
Ama babacar hamlesi akıllıca.
Her yerde yazıyor alacakları.

Almasalar bile bu tarz genç isimler ile ilgilenmeleri onlar adına olumlu.

Bizimkiler ise en çok efor gerektiren bek bölgesine bile deli gibi 34 ve 31 yaşında isimler alınsın diye yirtiyor.

Bizimkiler ise en çok efor gerektiren bek bölgesine bile deli gibi 34 ve 31 yaşında isimler alınsın diye yirtiyor.
beşiktaşın sağbeki Gökhan solbeki Adriano yapma Allah aşkına

Sonunda resmi maç :) Yeni deplasman formasıyla çıkarlar umarım, merak ettim.

biz ve fb nin saf dışı olduğu sezonda, neredeyse ibb ye yakalanıyorlardı

beşiktaşın sağbeki Gökhan solbeki Adriano yapma Allah aşkına
Bu sene CL'de izle gökhan,caner ve adrionun uzerlerinden geçecek rakipler.

Bek konusunda çok büyük hata yapıyorlar geçen sezon başarı gelsin diye aldılar ama bu sezon caner,gg ve adriona en çok küfür yiyen isimler olacak.

Aynı hataya biz düşmemeliyiz.

Bu sene CL'de izle gökhan,caner ve adrionun uzerlerinden geçecek rakipler.

Bek konusunda çok büyük hata yapıyorlar geçen sezon başarı gelsin diye aldılar ama bu sezon caner,gg ve adriona en çok küfür yiyen isimler olacak.

Aynı hataya biz düşmemeliyiz.

Mariano konusunda ne düşünüyorsun merak ettim.

Hep diyorum Bilic her ne kadar Türkiye'de başarısız olarak nitelendirilsede Şenol Güneş tamamen onun ekmeğini yiyor. Adam takımda ciddi revizyon yaptı, genç futbolcuları takıma kazandırdı, sistem oturttu. Kendi başarılı olamadı pek ama kendinden sonra gelen adamın işi baya basit oldu. Bizde Fatih Terim'i çok severim ama anlık verim alacağı oyuncuları doldurur takıma genelde. Şu an Tudor'da aynı şeyi yapıyor. He başarılı olsun yine farketmez de yatırım yaptığımız adamların geri dönüşü yok bize onu da bilin. Sonra kulüğ başarılı oldu ama yine de para yok geyiği dönmesin. Bu adamların parasının dönüşü yok, Uğur Karakullukçu'ya sövüyor herkeste adam bunu diyor.

Söylediğin şeylerde hak payı olduğunu düşünüyorun

Ahmed bizim 31 yasinda aldigimiz Gomis gectigimiz sezon fransa ligine 20 gol atti hatirlatiyim istersen

Diger alacagimiz sag bek Mariano 31 yasinda olabilir fakat sevilla'nin sag bekini aliyorsun, adamlar son 2-3 yildir avrupa ligini domine ediyor ve sen bu takimin sag bekini aliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt