Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmed bizim 31 yasinda aldigimiz Gomis gectigimiz sezon fransa ligine 20 gol atti hatirlatiyim istersen

Diger alacagimiz sag bek Mariano 31 yasinda olabilir fakat sevilla'nin sag bekini aliyorsun, adamlar son 2-3 yildir avrupa ligini domine ediyor ve sen bu takimin sag bekini aliyorsun
İsterse 50 gol atsın.
32 yaşında, hantal,çok gol kaçırıyor

Gelir burda 1 sene vasat üstü oynar sonra düşüşe geçer veya sakatlanıp geri kalan senelerde tatil yapar.

Ahmed bizim 31 yasinda aldigimiz Gomis gectigimiz sezon fransa ligine 20 gol atti hatirlatiyim istersen

Diger alacagimiz sag bek Mariano 31 yasinda olabilir fakat sevilla'nin sag bekini aliyorsun, adamlar son 2-3 yildir avrupa ligini domine ediyor ve sen bu takimin sag bekini aliyorsun
ya o gomis mariano kalitesindeki genç gelmiyor zaten buraya dostum,corchiayla ilgilendik bizde e ne oldu? belki daha fazla bile yıllık verdik

Mariano konusunda ne düşünüyorsun merak ettim.
soru bana değil ama cevaplamak istedim belli bir tecrübeye ulaşmış isimler kendilerine dikkat ettikleri sürece rahatça 35 yaşına kadar üst düzey oynayabilirler bunun çok örneği var geçmişte ve günümüzde bu sadece bek için de geçerli değil her bölge için yani profesyonel yaşamaktan bahsediyorum öyle yapmazsan Selçuk DeJong Persie gibi Avrupanın düzeyinde olmayan ligimizde elin belinde sahada dolanırsın

DEkNoGYW0AAYSpr.jpg

İnş doğrudur ya haber.

Orta saha ve bek almazsak unutun şampiyonluğu falan. Tudor da yakın zamanda gitmeli.

Istanbul lässt nicht locker. Galatasaray hat großes Interesse an einer Verpflichtung von*Yevhen Konoplyanka*(27).

Aus seinem Umfeld erfuhr BILD, dass der Ukrainer aktuell alle Anfragen abblockt. Nach einem guten Start unter Neu-Trainer*Domenico Tedesco(31) will der 13-Mio-Euro-Transfer weiter Gas geben

Bild boyle bi haber atmis ne yazıyor beyler
Wechselt er doch noch? - Galatasaray will Kono -
Bundesliga Saison 2016/17 -
Bild.de

İyi forumlar renktaş.
İnsanların anlamadığı birşey var çok ekstrem durumlar olmadığı sürece Corchia yaşında adamlar bu lige gelmiyor hele büyük liglerden talibi varsa Corchia'nın Sevillaya maliyeti Marianonun bize maliyetiyle eşit olabilir ama biz Corchia'yı almaya kalksak o maliyet X2 olur

Istanbul lässt nicht locker. Galatasaray hat großes Interesse an einer Verpflichtung von*Yevhen Konoplyanka*(27).

Aus seinem Umfeld erfuhr BILD, dass der Ukrainer aktuell alle Anfragen abblockt. Nach einem guten Start unter Neu-Trainer*Domenico Tedesco(31) will der 13-Mio-Euro-Transfer weiter Gas geben

Bild.de
Galatasaray, Konoplyanka'nın peşini bırakmıyor, ciddi şekilde ilgileniyor ama Konoplyanka gelen tekliflere olumsuz bakıyor. (BILD) https://twitter.com/Aslanews/status/885255159227482112/photo/1

Vagner Love
Eto'o
Adebayor

Bu adamlar rahatlikla gol atiyor, bunlar cok mu genc
Atıyorlar da ne oluyor?
Takımı bozmayan bir tek eto var o da belli bir sureden sonra yaşı sebebiyle yetersiz kalıyor.

Forvet dediğin basacak,araya kaçacak,net vuruş yapacak,hızlı olacak,uyanık olacak,servis yapacak,top tutacak,

Burakta gol atıyordu ama takımı bozuyordu.
Gomis elbet gol atacak ama öyle goller ve pozisyonlar harcayacak öyle hantal kalacak ki.
Seneye elimizde patlayacak.
ÖnümÜzdeki seneden sonra -33-34 yaşında gomise 50 trilyon para verecez

Bild.de

unutun konoplyankayi.

___________Muslera___________
Mariano__Maicon__Serdar__Carole
________Tolga___İmbula________
__Feghouli__Belhanda__Rodrigues_
____________Gomis____________
10-15 gün içinde bu kadroyu yazıyor konuma gelmemiz azami ihtiyaçtır.

soru bana değil ama cevaplamak istedim belli bir tecrübeye ulaşmış isimler kendilerine dikkat ettikleri sürece rahatça 35 yaşına kadar üst düzey oynayabilirler bunun çok örneği var geçmişte ve günümüzde bu sadece bek için de geçerli değil her bölge için yani profesyonel yaşamaktan bahsediyorum öyle yapmazsan Selçuk DeJong Persie gibi Avrupanın düzeyinde olmayan ligimizde elin belinde sahada dolanırsın

Ben bu adamla ilgili zaten düşüncelerimi uzun uzadıya yazmıştım, kalitesinden ve yaşından hiçbir şüphem yok. Öyle Eboue gibi istikrarsız bir oyuncu da kesinlikle değil zaten.

Herkes Korşia'yı niye almadık diyor da, yav kardeşim son 10 senede bilmem kaç tane Avrupa Kupası kazanmış takım dururken seni mi tercih edecek. 26 yaşında ve üst düzey sayılabilecek bi herifi para için getiremezsin bu lige. O dedikleri ancak 32-33 yaşından sonra son vurgunu vurmak için olur.

Mariano 3 yıl üst düzey katkı verir. 34 yaşındaki Cicinho bile ligde neler yapmıştı. Yeterki dediğin gibi kendine baksın.

Piyasa uçtu artık. Genç ve kaliteli adamları kulüpleri ucuza bırakmıyor enayi değiller sonuçta. Öte yandan, 25-26 yaşında kaliteli adamı da buraya gelmek için ikna etmek son derece zor. Herifler burayı Katar ligi gibi görüyor. Biz de eski cazibemizde değiliz maalesef. Bu da bir gerçek.

Ben Ahmed abimin düşüncesini merak etmiştim ondan sordum, şaşırmadım malesef. Felaket tellalı gibi dolanıyor hala.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt