- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.564
- 5.648
Süper moderatör rengini de çingene pembesi yaparım.
Tarihin en iyi hamlesi olur admirim destekliyorum bu kararınızı <3.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper moderatör rengini de çingene pembesi yaparım.
Ozaman fantazi yapip sampiyonluk beklemesin kimse. Bosuna transfer yapiliyor o vakit. Imbula gelse mesela Selcuk'un yerinde de kullanirsin. Selcuk 11 de banko oynayacaksa bu kadroyu yenilemeye gerek yoktu.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Moderatörü ne yaparım sence VasıfTarihin en iyi hamlesi olur admirim destekliyorum bu kararınızı <3.
Mal mal takımların şovunu çekiyoruz.mevcut kadroyla zor.
simdi kadro aklina gelipte yanlis bi hareket etme![]()
Allahım nolur solbeke doğru düzgün biri gelsin.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Sen Şampiyon olacağımıza şu durum itibari ile inanmıyorsun ki, transferler olsa bile. Her türlü yolcuyuz diye düşünüyorum.Bu yıl şampiyon olamazsak katliam yapıcam.
Genç olanı mı, ihtiyar olanı mı?
Selcuk bitmis artik renktas. Selcuk diye bir oyuncu yok 3 senedir. Ona guvenip sampiyonluk yoluna cikmak akil isi degil. Topu ayagindan cikarmasi 5-6 saniye suruyor. Hizli dusunup tek pasli oyuna da uyumlu biri degil. Takimin el freni resmen. Sahada ruhsuzlarla oynayip kimse kendini hayallere kaptirmasin.Bu takım daha önce Selçuk oynarken şampiyon olduysa, yine olabilir. Selçuk 3 yıldır orta sahada tek başına oynuyor. Yanına diri birisini koyduğumuzda performansının nasıl olacağını bilemeyiz. Selçuk iyi demiyorum ama bu adamı itin g.tüne sokmaya da gerek yok. Geçen yıl oynamadığı maçlarda orta sahada yan pas bile yapamadık. Ne yazık ki takımımızın durumu bu.. Takım bu haldeyken bütün suçu tek bir adama yüklemek yanlış olur. Ön yargılı olmayı bırakmamız lazım. Bu forumda Wesley eleştirilemez çünkü 6-0 lık maçta 3 asist yapıyor. Sneijder gönderilemez çünkü adı Sneijder.. Sneijder'in oturmayacağı gibi Selçuk'ta bu takımda yedek oturmaz. Gönderirsin ya da ilk 11 oynatırsın.
Moderatörü ne yaparım sence Vasıf
Vainqueur kotu oyuncu degil zaten ama selcuk'un ofansif katkisi neredeyse hic yok, eskisi gibi topu alip ileri dogru kosmuyor, dikine oynatmayi da unuttu, yan pas geri pas ustasi oldu, bu adamin yanina da daha cok defansif oynayan ve ileri fazla cikmayan adam alirsan, bu orta sahadan bir cacik olmaz.
Bu yuzden oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha sart, topu aldiginda sag'a sol'a pas veren degilde ileri dogru dribbling yapan, adam eksilten, dinamik bir orta saha sart.
İhtiyarlamaya başlayani 1 senedir milli takımdan da koptu Hakan da 30 yaşına kadar oynuyordu.Genç olanı mı, ihtiyar olanı mı?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kızıl yaparım muhtSiz daha iyi bilirsiniz admirim ama koyu bir renge hayır demeyiz![]()
Jetro Willems da PSV den ayrilmak istiyor aslinda.Linnes/Carole ile akarız muhtemelen.
Vanqör aradığımiz adam değil. Topla ilişkisi basit pas dışında olmayan adama ihtiyaç yok bizde. Topla da tempo yapacak bir sert orta saha lazim
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi