- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.562
- 5.648
Yolculuk başlıyor! Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın 2017-2018 sezonundaki Avrupa maçlarında forma sponsoru oldu
![]()
11'deki yerli prensler açıklanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolculuk başlıyor! Türk Hava Yolları, Galatasaray’ın 2017-2018 sezonundaki Avrupa maçlarında forma sponsoru oldu
![]()
Yine başlamışlar ayrılıyor diye, ulan ne güzel keyfim yerinde başlamıştım güne şimdi içine edecekler yine.
sent via GSC
Fatih abi kim ?
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, oyunun iki yönünü de oynayabilen bir isim daha arıyor. (hürriyet)
aha hürriyet konuşmayı ögrendi.ha gayret 2 ortasaha diyeceksin
önceki sayfalarda var.o kim?
Sabah sabah geldim.Gomis ve Eren’in verimliliğini artırmak için kanat organizasyonlarına ağırlık vereceklerini ifade eden Tudor, bu nedenle de her iki kanada birer oyuncu alınması gerektiğini belirtti. Hırvat hoca sağa Feghouli’yi, sola Konoplyanka’yı istiyor.(hürriyet)
Tanımıyorumönceki sayfalarda var.
içeriden bilgi alabilen bir abimiz imiş.
cenk ergün feghouli ve mariano ile bu isimleri de getirirse transfer forumuna isminin verilmesi hoş olacaktır.Tabii transferleri kulup yapıyor ama geçici bir süre için de olsa jest yapılabilir.Teknik direktör Igor Tudor’un ismen istediği 3 ön liberodan 2’sini bitirmek içinde görüşme yapılacak. O isimler...
Juventus (Lemina), Stoke City (Imbula) ve Roma (Vainqueur) ile görüşecek olan Ergün’ün 5 gün içinde bu operasyonu da tamamlaması bekleniyor.(hürriyet)
oley beeeeeeeeeeee.hürriyet konuşmayı ögrendi.2 ortasaha geliyorrr
Allah bin belasını vermesin o Dursun haininin.Kalma ihtimali %1 bana göre.Bonservisini verip yollıyacaklar maalesef.Muhtemelen fesih ederken başka takıma gitmemesi içinde madde olacak trde.
______________Imbula
__________Lemina__Belhanda
Feghouli______Gomis_____Konoplynka
Tudor ve Dursun çıldırdı
GSC App VIP Edition 1.0 ™