Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergün feghouli ve mariano ile bu isimleri de getirirse transfer forumuna isminin verilmesi hoş olacaktır.Tabii transferleri kulup yapıyor ama geçici bir süre için de olsa jest yapılabilir.

renktaş şu isimleri getirsin bırak transfer forumunu ben adımı değiştirsem yeridir :)

Sneijder sandım bir an.
af8e813e924f0006fb73bbd59416add0.jpg

sent via GSC

sneijder gitse de gitmese de kadroda düşünülmüyo.konoplyanka çok olası sneidjerin yerine.dün bildde çıkan haber de dogruladı bunu.

Bilen bilir Fatih abiyle pek anlaşamayız yalnız bu sezon söyledikleri herşey tuttu. Bana söylediğine göre mariano ve feghouili bitmiş. Kesin bir dille bunu söyledi. İmbula şimdilik imkansız. Sneijderle ilgili net bir şey söyleyemedi herkes kalıyor dediği zaman yönetimden öyle bir bilgi almadım demişti. İyi forumlar

Bilen bilir Fatih abiyle pek anlaşamayız yalnız bu sezon söyledikleri herşey tuttu. Bana söylediğine göre mariano ve feghouili bitmiş. Kesin bir dille bunu söyledi. İmbula şimdilik imkansız. Sneijderle ilgili net bir şey söyleyemedi herkes kalıyor dediği zaman yönetimden öyle bir bilgi almadım demişti. İyi forumlar
önceki sayfalarda ki verilen haber ile çelişiyor bunlar ama?

modlar bu fatih abi olayın bir el atsın rica edecem.
şayet kendileri de bu Fatih Abi'yi tanımıyorlarsa tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt