- 16 Haziran 2010
- 203.552
- 155.533
- 6.838
Mobil de hic bir zaman gozukmez zatenAndroid App de gözükmüyor ama.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bilgisayardan bakmak gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mobil de hic bir zaman gozukmez zatenAndroid App de gözükmüyor ama.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Allah Dursun'un bin belasını versin 2 sene de kulübün anasını ağlattı herif.
sent via GSC

ne diyem tanımadığım adama abi mi diyemeleman ne ya
takvim yapraklari serin mayis gunlerini gosterirken once belhanda aciklanacak ama ilk inecek ucak gomis dedi adam.Gece yatmış diyip sabah ıslak imza atılmış haberi veren adama güven olmaz yaw
valla bilmiyordum resmen utandım şimdi ,Derwall gibi bir efsanenin lakabı bana ağır kaçarYakıyorsun doktor h.o.Derwall'in lakabı![]()
takvim yapraklari serin mayis gunlerini gosterirken once belhanda aciklanacak ama ilk inecek ucak gomis dedi adam.
sikinti yok ispatlanmis bir abmizş
sneijderi de alırlarsa şampiyonluğa oynarlarSON DAKİKA: Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan İnler Medipol Başakşehir ile 3 yıllığına anlaşma sağladı...
bein
Tiemoué Bakayoko yarin Chelsea'ye imza atacak [RMC]
Fatih abinin feguli yatmış dediği bir mesajı yok Kesgin bunu nerde görmüş merak ediyorum. Herkes konoplyanka derken Fatih abi asıl hedef feghouli demişti. Burda Fatih abiyi tanıyan herkes onaylanacaktır.
emre dönüyor o zaman?SON DAKİKA: Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan İnler Medipol Başakşehir ile 3 yıllığına anlaşma sağladı...
bein
öyle bir ihtimal yoksneijderi de alırlarsa şampiyonluğa oynarlar
Fatih abi kim yahu?
Feghouliyi tam 22 gündür alıyoruz hergün aldık adamı yaalınan adam çoktan alınmıştı beyler
![]()