Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika !

Maicon Galatasaray'da.

Oyuncu ve kulubü ile pürüzler giderildi.Resmi sözleşme imzalandı.Cuma günü İstanbul'da olacak !

Hayırlı olsun !

Tudor stoke citye sürekli baskı yapıyor. imbulayı Galatasaray getirmek için ikna etmeye çalışıyor(tuttosport)

bi de sağlam bi önlibero alınırsa ilk etapta sağlam iskelet kurulmuş olur. sonrasında 2-3 transfer lazım tabi

bakıyorum herkez pür dikkat , bir tane mariano diye atlayan yok.

Il futuro di Lemina sembra sempre più lontano da Torino. Secondo quanto rivela il portale francese Foot Mercato, la Juventus avrebbe declinato l’offerta del Galatasaray per il centrocampista, con un secco “no grazie”. Lemina lascerà la Juventus quest’estate, per trovare una società che voglia investire su di lui e farlo giocare. Il Galatasaray ha provato in tutti i modi a convincere la Juventus a vendere il giocatore, ma tutto quello che ha ottenuto è stato un secco rifiuto. La situazione di Lemina è in movimento, le sirene di calciomercato lampeggiano: su di lui ci sarebbero anche Everton, West Ham, Siviglia e Bayer Leverkusen.

Aziz Üstel‏ @aziz_ustell 48 dk.48 dakika önceDaha fazla

Sorun şuymuş:"Sneijder gönderilmezse sağ bek ve sağ açık almak mümkün değilmiş UEFA fair play kurallarına göre. Parasal kontenjan doluyormuş

Yönetim son kozunu oynuyor. E demezler mi adama Sneijder'i gönderirsin göndermezsin. Sadece onu göndermeye çalışacağına kadrodaki çöpleri de yollayıp bütçe oluşturmaya çalışsana.

Son düzenleme:
Aziz Üstel‏ @aziz_ustell 48 dk.48 dakika önceDaha fazla

Sorun şuymuş:"Sneijder gönderilmezse sağ bek ve sağ açık almak mümkün değilmiş UEFA fair play kurallarına göre. Parasal kontenjan doluyormuş

Yönetim son kozunu oynuyor. E demezler mi adama Sneijder'i gönderirsin göndermezsin. Sadece onu göndermeye çalışacağına kadrodaki çöpleri de yollayıp bütçe oluşturmaya çalışsana.
o zaman sol açık ve sol bek alsınlar no problemo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt