Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Güzel maç olacak. Takım, karşı takımın nasıl bir takım olduğunu bilerek hazırlandı. Zemin sentetik. İyi bir netice alacağız."

DEn3CmWXcAIp-XH.jpg

Tüh kaybedeceğiz galiba keşke böyle konuşmasaydı

--------------------------------Gomis/Eren---------------------------------
Garry/Yasin-------------Belhanda/Emrah-------------Feghouli/Volkan
-------------------Imbula/Selcuk-----Tolga/Donk-------
Carole/Eren----Maicon/Koray-----Serdar/Ahmet-----Mariano/Linnes

80+ puan insallah

bu Volkan nefretinin sebebi ne birsey mi kacirdim acaba ?
Milli takimin kanat oyuncusu, hizli, cok kolay calim atip adam eksiltebilen bir oyuncu. Elimizde boyle biri yok neden alinmasin bedavaya

-Başkanım son olarak Sneijder'i sormak istiyorum.

Dursun Özbek: "Bir şey söylemiyorum. Hadi kolay gelsin."

:D

Stoke, who broke their own transfer record sign Imbula last summer, are open to letting the midfielder go after an underwhelming debut season in England.

Milli takimin kanat oyuncusu, hizli, cok kolay calim atip adam eksiltebilen bir oyuncu. Elimizde boyle biri yok neden alinmasin bedavaya
elimizde zaten yasin gibi bir ... varken ne gerek var volkan şen'e .ikisi de gol atacağım derken atak öldüren tipler.

ayrıca elinde kalacağı çok belli sonra olcan v2 gibi fesih bedeli ödeyeceğiz.

hic mi fb maci izlemedin?
acik ara kadronun en beyinsiz oyuncusu olur. futbol zekasının düşüklüğünün yanında mental problemleri de var. Yasin bundan çok daha iyi. Yasi olmus 30, ne yapacagiz bu çöpü?

Geçmişten ders çıkarmamız, akillanmamiz gerekiyordu. 3 tane böyle çöpe para yatiracagina 1 tane sağlam alacaksın, hele ki ilk 11'indeki bariz eksiklikler dururken. Ha bjk alsa bir nebze anlarım, onların oturmus bir kadrosu ve yalnızca alternatif oyuncuya ihtiyaçları var. Bizdeyse zaten Yasin, Sinan, Garry gibi adamlar mevcutken Volkan'a hiç gerek yok.

Son düzenleme:
elimizde zaten yasin gibi bir ... varken ne gerek var volkan şen'e .ikisi de gol atacağım derken atak öldüren tipler.

ayrıca elinde kalacağı çok belli sonra olcan v2 gibi fesih bedeli ödeyeceğiz.
Yasin ile cok farkli oyuncular bence, yedek kanat olarak 2 sene iyi katki verir.
O kadar cop varken Olcan'in gonderilmesi de hic mantikli degildi zaten, sol bekte bile fena oynamiyordu o kotu takimda.

Cengiz Ünder, 15 milyon Euro bedelle Roma'ya transfer oldu!

bein

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt