Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Volkan Şeyden detaylı kontrol istedi. Yapılan tetkikler sonucu özellikle diz sakatlığının sık tekrarlanması sonucu volkanın vurulmasına karar verildi :38573:

Bunu mu bekliyorsunuz?

Olcanın parasına takılmayın.Gerekirse 10 yılda 1er milyon ödenir.Mutlaka uzlaşırlar.Ayrıca bütçemiz + - 40 milyon euro civarı olacak.Daha harcamamız gereken 22 milyon euro var.10 milyonu Feghouli ve Mariano için harcansa 12 milyon kalıyor.12 milyona 1 kiralık 2 bonservisli oyuncu alınabilir.Fırsat transferi filan çıkarsa o bütçe 45 milyonu da bulur.Bı yıl kombine+localar yenilendi.Faiz yükü az da olsa azaldı.
Ben en kötü 2 orta saha+1 sol bek+fırsat transferi(konop) bekliyorum.Feg ve Mariona bitti gözüyle bakıyorum.

Feghouli- 5 milyon
lens- 6 milyon
Lemina- 10 milyon
imbula- kiralık
Sol beke kimi alırlarsa alsınlar.

Tabiki bu transferler kolay değil fakat bu adamları ve klüpleri ikna etsen maddi yönü en kolay tarafı diye düşünüyorum. Satılan ve alınan oyuncular arasındaki farkı hesapladığımız zaman 30 milyon şu kadro için hiçbirşey değil.

Sinanda benficaya satılır.lens-fegouli-garry-yasin kanat rotasyonu yardırır.

Bu isimler olmasada kesinlikle bu mevkilere hemen hemen aynı kalitede adamlar alınmalı.

Bu nejat ne iş
Feghouli yattı volkan şen e kaldık diyor
Sonrada volkan ligin içinden geçer diyor
Yönetim bu trolleri bilerek mi tutuyor burda

Fegh + Lemina + Imbula + Mariano h.o demek istiyoruz artik

Bir de sol bek gormek isteriz mumkunse bunlarin ustune

genç bi çocuk oynuyor bızde?

İnşaat amelesinden futbolcu yaparsan 5'e 1 olan adama faul yapar üstüne gider birde kart görür

Rakip çok diri. Zemin olumsuz. Takım sanırım uyuyamamış. Skoru korumak bugün için en doğru hareket olur

76bde60597bc85aebee945397079e8df.png

Sağ bek aldığımızı varsayarak;

1 sol bek
2 orta saha
1 sağ kanat
Sneijder kalmalı, Belhanda sol kanatta oynamalı
1 yedek forver Muhammet Demir olabilir alınmalı.

Yoksa bu sene de çöp...

Feghouli olsam bu takimi gordugumde gelmem ne isim var bu kazmalarin arasinda.
Yaziklar olsun

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt