Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dibe vuralım da Dursun gitsin diye bekliyorum ama ne gideceği var hem de biz dibi falanda geçtik. Büyük kulüpsen iki sene başarısız olan kadroyu üçüncü senede sahaya sürmezsin. Bugün yine kaybedebilirdik ama değişiklik görmeliydik sahada.

Cengiz Ünder'in Menajeri Ömer Uzun: "Roma doğrudan A Takım'a aldı, Devler Ligi'ne gidecek. M. City, Freiburg ile anlaşacaktı" [beIN Sports]

O 2.gol aklımdan çıkmıyor abi..
Galatasaraylı 11 kişiyi sahaya koy kırmızı görürüm o adamı o noktaya sokmam sokamam..
Buna hakkım yok ya..

Ulan adamlara 2 dk baskı yapınca topu veriyorlardı biz geriye çekilip bekledik :mad:

kadro yeni kuruluyor zor olcagini biliyorduk ama bukadarda degil bazi oyuncular gercekten dayaklik.

ama ben dedim abi 1 kez olsa da dedim..ilk maçta ne pok oldugu görülecek dedim.bu kadarını beklemiyodum tabi orası ayrı.en kötü gomis yoktan yaratır,1-0 alırız dedim.

Yarın acilen 3 orta saha getirilmeli gerekirse dursun otellerini satacak

O 2.gol aklımdan çıkmıyor abi..
Galatasaraylı 11 kişiyi sahaya koy kırmızı görürüm o adamı o noktaya sokmam sokamam..
Buna hakkım yok ya..
2.golde carole yoktu.ortasaha hiç yoktu.maicon biraz baktı,ahmet de öylece geçirtti rakibi.

yalnız eger elenirsek tudor istifa edecek gibi duruyor bence eger onurlu bir adamsa etmeli zaten

ulan bal ligi takimi bunlar.. yazık.
Bizim ptt seviyesi bu ne oynarlarsa oynasinlar oyleler. Daha liglerindeki takimlari yenemiyorlar arkadaslar gözünüzde buyutmeyin
Bugün ordaki üstünde tum Galatasaray formasi olan adamlar formaya ihanet etmiştir kimseyi savunmayacagim
Ahmet çalık dışında kimse oynamadi şu maçta yazık.

Rica ediyorum kadrolara basta carole,selcuk,yasin gibi isimleri yazmayin. U17'den isimler yazin ama onlari yazmayin.

Yillardir söylüyorum,skora katki yapsa bile bu takimdan ilk yasin gitmeliydi,adamda inanilmaz bir negatif enerji var,birde kendini yakisikli saniyor tipine soktugumun

ama ben dedim abi 1 kez olsa da dedim..ilk maçta ne pok oldugu görülecek dedim.bu kadarını beklemiyodum tabi orası ayrı.en kötü gomis yoktan yaratır,1-0 alırız dedim.

Kısa bi özet yapayım defans oyuncuları ve bizim sözde forvetler ceza sahası çizgisindeyken selçuk ve Tolga defans arkasında top şişiriyordu. Bir futbolcunun beyni olsa bunu yapmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt