Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0 1 olsa yine sorun olmaz ama su beyinsiz sabotaji carole yapti yine yapacagini.

2 golde onun kanadından geldi.ahmet maçın ilk yarısı iyiydi.maicon henuz hazır degildi.ama carole onların dengeyi de alt üst etti.selçuga hiç deginmiyorum bile.savunmayı yalnız bıraktı.

Yarın acilen 3 orta saha getirilmeli gerekirse dursun otellerini satacak

Bu yönetim bu t.ditektör ve bu eski futbolcu topluluğuyla bir yol olmaz. Bari para harcamadan ve takımdaki ceteci ve çöplerden en az zararla kurtularak yeniden yapılanma işini seneye gelecek yönetime bırakmalı bu çapsız. Para falan harcamasın...

selcuk denen herif bukadar kollandıgı sürece emin olun bizden bir yol olmaz adamı bizim dısımızda elestiren yok

Diğer vizyon yüzünden satacak bir şey kalmadı. Etmeyecek adamlara etmeyecek paraları veren işbilmez yönetimler, destek çıkan taraftarlar yüzünden.

Hocam futbol iyi oyuncularla oynanir. Iyi oyuncuda suanki endüstride en az 3-4 milyon kazanir zaten. Senin takiminin lideri gayet 6 milyon kazanabilir. Ben bunda sakinca görmüyorum. Asil vahim durum Olcanlar, Tarik Camdallar, Donklar, Cavandalar, Sabriler, Caroller, Cenkler, Erenler, vs vs vs bunlarin sana yilda 40 milyon euro masrafi var. Bu duruma anca küfredilir.

EDIT: 5 milyon alan selcuk..

carole'un oynadigi yerde gerekirse eray iscan oynasin ben bu adamin oynadigi hicbir maci izlemem daha

Kısa bi özet yapayım defans oyuncuları ve bizim sözde forvetler ceza sahası çizgisindeyken selçuk ve Tolga defans arkasında top şişiriyordu. Bir futbolcunun beyni olsa bunu yapmaz!

onlar yuzunden defans daha da kötü gözüktü.

Yerli Td gelmeden sampiyonluk hayal

Yabanci olmuyor iste zorlamaya gerek yok,en kral Td'ler geldi yapamadi.

Sol beke gerek yok ve 1 orta saha yeterli bu maçta net gördükki selçuk ve carole avrupada olmayan ve ligde ilk 10 u hedeflemeyen takımlar için son derece yeterli

sneijder dönene, yönetim gidene kadar, tudor gidene kadar transfer falan ilgilenmiyorum artık. Nolursa olsun

Gönderin Tudor'u, alın gelin Lucescu'yu. Sneijder'i de kazanır, taraftarı da maçları da.

bu mac tuzakti resmen hazir degil kimse birde kondisyon yok henüz kimsede.
böyle mac en azindan 0 0a oynamak lazimdi.
artik önemli olan gelecek macta erken bi gol.

Carole-yasin-selçuk kadro dışı bırakılmadı mı hala ?

terim imkansız gelmez lucenin kapında yatıp getirmeleri lazım yoksa bu sene ilk 5e dahi giremeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt