Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu mac tuzakti resmen hazir degil kimse birde kondisyon yok henüz kimsede.
böyle mac en azindan 0 0a oynamak lazimdi.
artik önemli olan gelecek macta erken bi gol.

abicim cok polyanna gibi düsünüyorsun

hoca ciddi olarak yetersiz oyunu okuyamamasını canlı gördün

bu takım bu sezon ilk 5e bile giremez cok cok zor selcuk carole yasin bunlar durdugu sürece hayal kurmayın bosuna

Basaksehir'in stoper adaylari:

Hector
Jason Denayer
Da Costa

- Beinsports

Sahada ben futbolcu göremedim. Bu takıma yeni bir 11 yeni bir heyecan lazım. Sahadaki varlıklar o kadar kabullenmiş ki elenmeyi sadece yürüdüler. Kimsede isyan görmedim.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi 2 haftadır diyoruz.takımda 5-6 futbolcu ya var ya yok.galiba bunları bilmemize rağmen,maçın skorunun çok belli olmasına ragmen biraz gereksiz eleştiri yaptık.çok belliydi gerçekten.

bu mac tuzakti resmen hazir degil kimse birde kondisyon yok henüz kimsede.
böyle mac en azindan 0 0a oynamak lazimdi.
artik önemli olan gelecek macta erken bi gol.

gomis ilk 10 dkda sırf hırsından 1 tane atar diye düşünüyorum.belhanda da çok arzulu olursa gerisi gelir.

Bu Carole ilk senesinde iyiydi nasil boyle bos oyuncuya donustu hala anlamiyorum

Arkadaşlar az forumdan çıkın nefes alın sinirlisiniz haklısınız ama şurda kimse kimseyi kırmasın bu sinirle

Adam o kadar salladığımız TFF ile çalışıyor hala terim diyorsunuz. Teklif yapsınlar da parayı kin seçiyor görelim wesley mi terim mi!

7 milyon Euro verdik Maicon'a

Bir Allah'ın kulu da izlememis mı yazik

Gecen senenin hucumundan eser yok..kaleye gidemiyoruz bile.1 golu attik diyelim bala g.te ikiyi de attik bu takimin gol yememesi imkansiz..
maicon hazir degil savunmasi komik.adam liglerinde kacinci haftadayken geldi..ikinci gol net kalitesizlik kokuyor

en dogru yorum .2.maçı alır mıyız sence abi?
Bence aliriz ama mevzu bu maglubiyetten hareketle bundan sonraki dönemi akillica degerlendirmek hem transfer hem hazirlik anlaminda.klasiktir soylenir bazi maglubiyetler hayirlidir diye bu cok sacma bir maglubiyet ama rakibin çok güçsüz olması ve böyle bir şeyin erken başımıza gelmesi sans. Akilli olunursa burdan donus yapilabilir. Sonuçta GS burasi

Hocam futbol iyi oyuncularla oynanir. Iyi oyuncuda suanki endüstride en az 3-4 milyon kazanir zaten. Senin takiminin lideri gayet 6 milyon kazanabilir. Ben bunda sakinca görmüyorum. Asil vahim durum Olcanlar, Tarik Camdallar, Donklar, Cavandalar, Sabriler, Caroller, Cenkler, Erenler, vs vs vs bunlarin sana yilda 40 milyon euro masrafi var. Bu duruma anca küfredilir.

EDIT: 5 milyon alan selcuk..

Daha önce de yazdım yine yazıyorum yazdığın futbolcular konusunda hemfikiriz zaten. Ama benim anlamadığım insanların çapsız başgan öfkesi yüzünden takıma aldığı paranın karşılığını vermeyen bir adamı efsaneleştirmesi. Arkadaş Selcuk da Terim zamanında neler yaptı şimdi o günlerin hatrına tepki vermeyelim mi. Benim için aynı şey Sneijder için de geçerli şu an. Galatasaray ıma faydasından çok zararı. Benim görüşüm bu ve bu saatten sonra kaldıkça da zarar verecek. En büyük iyiliği bu takıma giderken yanında bu çapsız başganla t.direktörü de götürmesi olacak inşallah.

ulan bal ligi takimi bunlar.. yazık.
Bizim ptt seviyesi bu ne oynarlarsa oynasinlar oyleler. Daha liglerindeki takimlari yenemiyorlar arkadaslar gözünüzde buyutmeyin
Bugün ordaki üstünde tum Galatasaray formasi olan adamlar formaya ihanet etmiştir kimseyi savunmayacagim
Ahmet çalık dışında kimse oynamadi şu maçta yazık.
bu da dogru

Bu Carole ilk senesinde iyiydi nasil boyle bos oyuncuya donustu hala anlamiyorum

gözünüzü seveyim bu adam hicbirzaman iyidi herzaman cöptü önündeki adamlar ve ofans iyi oldugu icin ve tabi takımda savunmayı melo topladıgı icin sırıtmıyordu

hicbir özelligi yok bu mal herifin 2.lig topcusu zaten

savunmada rezalet her mac temiz 2 gol yedirir hücumu desen o da rezalet

anca ve anca hamza gibi ırkcıların sevecegi tarz oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt