Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi 2 haftadır diyoruz.takımda 5-6 futbolcu ya var ya yok.galiba bunları bilmemize rağmen,maçın skorunun çok belli olmasına ragmen biraz gereksiz eleştiri yaptık.çok belliydi gerçekten.
Eleştiri olur, taraftar artık kaldıramıyor bu ruhsuzlar topluluğunu. İçlerinden ruhları alınmış resmen hepsinin. Milletin isyanı buna. Yoksa yemişim mağlubiyeti, burada eleyeceğimizi düşünüyorum ama takım bu sene adına hiç ümit vermiyor bunda suçlu dursundur. NİSANDA transferlere başladık diyordu. Çok mu zordu 2 ortasaha 2 bek almak şu zamana kadar

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence aliriz ama mevzu bu maglubiyetten hareketle bundan sonraki dönemi akillica degerlendirmek hem transfer hem hazirlik anlaminda.klasiktir soylenir bazi maglubiyetler hayirlidir diye bu cok sacma bir maglubiyet ama rakibin çok güçsüz olması ve böyle bir şeyin erken başımıza gelmesi sans. Akilli olunursa burdan donus yapilabilir. Sonuçta GS burasi
cok haklısın

2. Maçta elesek nolacak bugün olanlar unutulmamalı
Galatasaray adını daha kac kere kirletecek bu hainler avrupada?

ciddi ciddi turu geçmek konusunda umudu olanlar var. yapmayın arkadaşlar 1 hafta daha işkence etmeyin kendinize ümitlenerek :)

Herkes sağ bek diyordu ama sağ bek ne kadar önemliyse sol bek onun 2 katı önemli. Mal Carole ile vitaminsiz Linnes o bölgenin adamı o-l-a-m-a-z.

Bu Carole ilk senesinde iyiydi nasil boyle bos oyuncuya donustu hala anlamiyorum

Ilk geldiginde de iyi degildi ya..taraftr scout transferi diye ovdu.kac senedir bir tane ortasi gol oldu mu? Golu de gectim birinin kafasina degdi mi acaba? Ilk sene savunmada vasatti ama.
alex tellesten iyiciler onu da yedi

Evren Göz‏@evrengoz

Kadro karmaşık, birbirinden kopuk, düzensiz ve yetersiz. Ancak çıkıp oynayacaksın, şartlar ne olursa olsun sahaya kalbini koyacaksın.

tudor galatasarayda hoca olmayı ögrenmeye calısacak bu belli oldu,deneme yanılmalarını bizde ögrenecek

Bence daha fazla transfer olmayacaksa buna Mariano da dahil elenmemiz kulübün geleceği açısından daha hayırlıdır benim nazarımda. Zaten bu adamın eline kimi versen beceremeyeceği çok bariz en azından giren kazıklar dışında başka kazıklar girmez kulübe sonra atacak kurşunumuz kalır.

Istersek 10-0 yenelim. Östersund denilen takıma karşı kapanan Tudor, Lyon ve Arsenal gibi takımlara ne yapar? Bu takım Juventusu eledi.

2 macta gecersen kimse bu maci konsumaz bile daha.
önemli olan gecmek, kazalar olablir önemli olan düzeltebilmek.
yok hocam ben birdaha güvenemem bu kadroda ki isimlere kusura bakmayın
Bunun izahi yok
Bu takimlarin boluspordan, hacettepespordan farki yok

Bruma-Wesley-Podolski-Chedjou > Belhanda-Maicon-Gomis

bunu da gormus olduk. Takim gol atamaz oldu.

Yasin'in sol kanattan içeri girmeye çalışıp kendini Eden Hazard sanıp 2-3 fake atışı ve cılız şutu pas diyemem o şuttu hayali öyleydi..
Ve götünün üstüne oturuşunu gördükçe..
Mağlubiyeti hakettik diyorum..

Nejat ben bu kuş muhabbetlerine inanılmaz gıcık oluyodum her beğenmediği yorumda kuş muhabbeti yapılıyordu sinir bozucu durum ama senin yorumlarını sürekli okuyorum hiç mi normal yorumun olmayacak kardeş senin ?

Rakip bu kalitede oynasin bizim sahada da eler. Ben 2 sezondur hiçbir zaman Galatasaray'i ostersundsun bugun oynafigi gibi oynadigini görmedim
Hele kanat oyunculari forvetleri falan ohohohogog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt