Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudor galatasarayda hoca olmayı ögrenmeye calısacak bu belli oldu,deneme yanılmalarını bizde ögrenecek
Sence geldiğinden beri ne denedi saha içinde? Resmen başıboş 11 adamı sahaya salmışsın, birbirinden hiç haberi olmayan, daha önce hayatlarında hiç karşılaşmamış insanlar gibi hareket eden bir grup var ve bu grubun futbolcu grubu olduğu dahi şüpheli çünkü 90 dakika boyunca topa dokunmadan sahada kalabilen kişiler var.

Ego mastürbasyonu yapmayı öğrenmiş veya denemiş olabilir en azından ancak bunun bize fayda noktasında bir geri dönüşü olacağını hiç düşünmüyorum.

macı izlerken bazıları cıkıp diyorlardı iyi bari bu sezon önde basan takım olacaz belli ? kimdi o arkadaslar

cıkıp hele bir anlatın nasıl önde basan takımmısız

Rakip bu kalitede oynasin bizim sahada da eler. Ben 2 sezondur hiçbir zaman Galatasaray'i ostersundsun bugun oynafigi gibi oynadigini görmedim
Hele kanat oyunculari forvetleri falan ohohohogog

Yok be herifler amatör kalecileri en basit topu bile sektiriyor..
Defansların arasından sızan Eren'in tutamadığı top yok mu :D
Arena'da gol onlar..
Yani ben rahatım ya..
Ben ilerisi için üzülüyorum..
Bu yönetim zihniyetiyle ve hocayla zor..

Mehmet Demirkol : Galatasaray'da orta saha değişimi lazım. Selçuk'a rekabet yükseltmek zorundasınız! Tolga'yı hiç konuşmuyorum bile.

Medyanin yavsakligina bakin
Hala selcuka rekabet diyorlar allahım ya..

Rakip bu kalitede oynasin bizim sahada da eler. Ben 2 sezondur hiçbir zaman Galatasaray'i ostersundsun bugun oynafigi gibi oynadigini görmedim
Hele kanat oyunculari forvetleri falan ohohohogog

yahu abartmayin 1 yari sonu ve 2 yari basi adamlar havayi arkadan aliyorlardi.
bizim salak böyle beklerimiz oldugu icin gol hediye ettik.
ayni hastalik devam ediyor su aptali takimdan bi kesemek lazim.
3 ligde bile oynamaz !

edit: carole

Son düzenleme:
Gomis i oyundan cıkarıp sakat ereni oyuna alıyor yav rakip kaleye tek şut cekebilen adamı bide gole ihtiyacın varken oyundan cıkarıyorsun. Sinanın ayağına top değmedi onu görmüyor yav dellenecem. Azıcık bi ümidim vardı bu tudordan bu değişiklik hakketen sabotaj gibiydi. İnanın bana aziz yıldırım hazırlasa bu takımı bu kadar kötü olmazdı

Bazi yalaka taraftarlar oldugu surece yasin gibi apaciler oynamaya devam eder. Ulan yasin kim tff 1.lig topcusu

Yok be herifler amatör kalecileri en basit topu bile sektiriyor..
Defansların arasından sızan Eren'in tutamadığı top yok mu :D
Arena'da gol onlar..
Yani ben rahatım ya..
Ben ilerisi için üzülüyorum..
Bu yönetim zihniyetiyle ve hocayla zor..
reis savunmalari kötü zaten
Hucum oyuncularini görmedin mi isimlerini hatirlamiyorum ama 2 siyahi bide goddosh mu ne vardi ... adamlarin solbeklerinin i.yda attigi paslari selcuk hayatinda atmadi

@kadircetincali

Demek ki, uçakların inmesi önemli değil, önemli olan uçakların getirdiği malzeme doğru ve gerekli malzeme mi?

Sence geldiğinden beri ne denedi saha içinde? Resmen başıboş 11 adamı sahaya salmışsın, birbirinden hiç haberi olmayan, daha önce hayatlarında hiç karşılaşmamış insanlar gibi hareket eden bir grup var ve bu grubun futbolcu grubu olduğu dahi şüpheli çünkü 90 dakika boyunca topa dokunmadan sahada kalabilen kişiler var.

Ego mastürbasyonu yapmayı öğrenmiş veya denemiş olabilir en azından ancak bunun bize fayda noktasında bir geri dönüşü olacağını hiç düşünmüyorum.

katılıyorum ve oyunu okuma resmen 0 sadece seyretti

tudorun söyledikleri ve düsünceleriyle uygulaması hic birbirini tutmuyor

demekki sadece lafta hoca disiplinde lafta eger ki luce tarzı bir hocayı getiremezsek önümüzdeki yıl ilk 4e dahi giremeyiz imkanı yok

Maicon iyi degildi ama fazla gommeye gerek yok takimda duzgun bir sey yok zaten linnes ve carole 3.lig seviyesinde oynadilar futbol takim oyunu bekler orta saha yokkken stoperlere pek is dusmedi

yahu abartmayin 1 yari sonu ve 2 yari basi adamlar havayi arkadan aliyorlardi.
bizim salak böyle beklerimiz oldugu icin gol hediye ettik.
ayni hastalik devam ediyor su aptali takimdan bi kesemek lazim.
3 ligde bile oynamz !
reis hediyesi falan olamaz işte
Sen Galatasaray isen bu takımi 20 dakikada bir santraya götürmelisin
Bu aptal ordusunun gitmesi gerek

3. Sınıf bir takımla maç yapıyoruz, U21 çıksa bunlarla başa baş mücadele ederdi. Bizim takımda Muslera ve yeni transferler hariç tamamıyla yolları ayıracaksın. Tudor da ciddi bir uyarıyı hak ediyor, elenirse yönetim dahil hepsi kovulmalı.

sosyal medyada ultraslancı polarcıların selcugu köpek gibi savunmalarını gördükce dahada soguyorum takımdan

Maçtaki ilk 10 dakika aklıma geldikce cildiriyorum hele o ilk 3 dakika..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt