Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keske 4 degil de 5 olsalardi da uefaya katilip izdirap yasamasaydik,kisa surede 10 tane transfer yapilmaz,uyum gibi fizik guc gibi bir suru detay var....Tudor'u elestiresim gelmiyor hic bu oyuncular daha onceki hocalarla da boyleydi

Taraftar kusmeden maca gelmedi 30 40bin adam olmali isliklarla ileride basmayla bunlara 3 atariz.

Ali Ece: Ben olsam yarın sabah ''hocam güle güle''. Lucescu boştayken ben bu fırsatı kaçırmam. Hemen Lucescu'yu getiririm.

1 sezon daha çöpe gitti. Ne bul mal yonetim gider ne de Tudor iş işten geçmeden yollanır. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.

Galatasaray, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Marouane Fellaini ile görüşüyor. (via @akrksmng)

ben bu takımda 3 yıldır birtek musleraya üzülüyorum geri kalan hepsi fasa fiso ne wesley ne digerleri musleraya verilen degeri ceyregini haketmiyorlar

Mourinho gelse ne olur bu kalitedeki takıma 2 yıldır idman takım 1 hafta idman yiyince kendinden geçmiş
Kalite düşük takımda luceymis favreymis hepsi hikaye
Sonuçta selçuk craole linnes garry oynuyor bu takımda

Doğrudan değil ama dolaylı olarak Sneijder'la alakası olan bir maç, çünkü sen sezona "ilerde basan tempolu takım olacak Sneijder uymaz" diyerek başladın ama çıktığın sistem ise tam sneijder'in futboluna uyan sistem..

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT: Galatasaray, Fellaini için zemin yokluyor. Bilgi geldikçe paylaşırız

selcuk yasin falan lucescu'yu mustafa denizli kivamina getirirler bize lazim tek hoca fatih terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt