Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder e düşman olmayanlara düşman mı etmeye çalışıyon reyis? Takımdan büyük görülecekse messi gelsin istemiyorum

takımdan büyük gördüğümü nerden çıkardın

bunu diyorum

Ahmet Şimşek ve Arda Sadi

1 futbol takımının başarılı olabilmesi için temelde 2 şart var bildiğiniz gibi

kadro kalitesi ve bu kadronun takım olabilmesi

kadro kalitesini yükseltip TAKIM OLUNURSA başarılı olursun

kadron kaliteliyken takım olamazsan los galacticos (figo, zidane, ronaldo, beckham) gibi 8 sene falan şlde çeyrek finali geçemezsin

yani tek başına kadro kalitesi (sneijder) hiçbir anlam ifade etmiyor

önce kadro kaliteni arttıracaksın sonra da bunu takım kalitesine yansıtacak büyük takım hocası bulacaksın, basit

biz elimizdeki kadro kalitesini düşürerek başarılı olmaya çalışıyoruz

temel hata bu

Kendi sahamızda turu geçeriz büyük ihtimal ama sorun bu değil ki. Köy takımına 2-0 yenilmek ve berbat oyunun bir izahı olamaz.

Tudor ile yol yakınken ayrılmak lazım.

Lucescu gelsin, Selçuk, Donk,Tolga,De Jong,Carole vb. çöpleri gönderip düzgün bir yapılanma yapsın. Geleceğimizi kurtarsın.

Uefa da biterse bu takımdan cacık olmaz. Kim niye gelsin ki en fazla ederinden fazla para verirsin. O da mali açıdan bizi sıkıntıya sokar.

takımda hani o hoca yiyen adamlar var deniyor ya buyrun lucescuyu yiyin bakalım hele bir deneyin yada terim

Şu an ortaya atılan hiçbir transfer haberine inanmayın.

Bir transfer niye 10 günde açıklanıyor onu anlamadım. Tüm medya kuruluşları bitti diyor sağ bek halen açıklanmıyor. Aşırı yavaş

lucescu gelince selcuk gidecek falan saniyorsunuz saka gibi lucescunun miladi doldu bize olmaz lucescu denizli gibi olur Dursun gitmeli once

Bu yılda kaos olacak anlaşılan
Aysal döneminden beri gelen taraftar kopukluğu bu yıl zirve yapar

Östersund'un sol beki bizimkileri üçe katlar. Vindgreen midir nedir ?

dani alves bonucci ramos marcelo 4lüsünün önüne selcuk ve tolgayı koy emin olun rezil olur her mac yine gol yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt