Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon konusunda haksizlik yapmayalim,iyi hatirliyorum popescu ilk iki üc mac cok kötü oynamisti,stoperlerde fazla sikinti yasayacagimizi sanmiyorum,en büyük sorun o tipine soktugumun yasini,adami görünce moralim bozuluyor,evdekilere catiyorum

Maicon konusunda haksizlik yapmayalim,iyi hatirliyorum popescu ilk iki üc mac cok kötü oynamisti,stoperlerde fazla sikinti yasayacagimizi sanmiyorum,en büyük sorun o tipine soktugumun yasini,adami görünce moralim bozuluyor,evdekilere catiyorum

dün sarp abi de dedi.stump falan da ilk geldiğinde çok eleştirilmiş.ve bizde stoper ve kaleci ilk maçtan eleştirilirrse hep iyi çıkar dedi.

kjaer de ilk maçlarda sıcmıstı ki bu adam italyadan ve almanyadan kovuldu.maicon portoda kaptanlık yaptı.yüksek bonservisler ödendi hep.iyi bi stoper oldugu biliniyo.ortasahası,kanatları,bekleri olmayan bi takımda ilk maçı ile eleştirmenin dozunu kaçırmak yakışmıyo.

Diğer sayfalarda da söylenmiş, lider oyuncu eksikliği çok belli ediyor gerçekten kendisini. Takımda şu an Sneijder da dahil dibe vurduğun zaman ayağa kaldıracak oyuncu yok. Bir tane elini masaya vurup biz napıyoruz kendinize gelin diyecek karakterde adam yok. Önceden bakıyorsun her mevkide birer tane vardı en kötü, Ujfalusi-Melo-Elmander-Drogba. Şimdi böyle oyunculardan 1 tane bile yok takımda. Gerçekten maçı izlerken o gaz eksiğini, o boşluğu hissediyorsun. Oyuncular ne uğruna oynadığını bilmiyor gibi. Ben aslında daha çok bunu düşünerek tecrübeli oyuncu almalıyız diyorum ama her tecrübeli olan da lider karakterli olmuyor tabii.

feguli-mairano ikilisi büyük önem arz ediyor. en azından üst seviye bir koridor olusacak, kanattan adam gibi akımlar gelecek.

solbek alınmayacaksa linnes oynasın. carole simdiden kovulmalı.

Çare aysal
Çare melo
Çare lucescu
Çare albayrak

kjaer de ilk maçlarda sıcmıstı ki bu adam italyadan ve almanyadan kovuldu.maicon portoda kaptanlık yaptı.yüksek bonservisler ödendi hep.iyi bi stoper oldugu biliniyo.ortasahası,kanatları,bekleri olmayan bi takımda ilk maçı ile eleştirmenin dozunu kaçırmak yakışmıyo.

2.golde ortasaha-kanat-bekler bok olsa bile faturanın adresi belli;

maicon'u resmen pazara yolladılar.

Aga hala akillanmadiniz mi kerim frei kim bizim kalibremizde adam mi bole copleri istiyonuz takima sonra sovup duruyonuz.

Dün Gomisi topla buluşturamadık, bunun sebebi de orta saha ve orta açmasını bilmeyen beklerden kaynaklanıyor.

Xelcuk hiç sorumluluk almadığı için her şeyi Tolga yapması gerekiyordu.

Orta sahaya topçu alınmazsa yine kötü sezon yaşarız. 36 yaşında Emre bile Xelcuku donunda sallar.

Dün Gomisi topla buluşturamadık, bunun sebebi de orta saha ve orta açmasını bilmeyen beklerden kaynaklanıyor.

Xelcuk hiç sorumluluk almadığı için her şeyi Tolga yapması gerekiyordu.

Orta sahaya topçu alınmazsa yine kötü sezon yaşarız. 36 yaşında Emre bile Xelcuku donunda sallar.

belhanda her mevki icin oynucak, rahat ol renktaş.

2.golde ortasaha-kanat-bekler bok olsa bile faturanın adresi belli;

maicon'u resmen pazara yolladılar.

bi daha izle derim o golü.YouTube 1.02....carole daha yeni geliyo.ortasaha aval aval izliyo.maicon tek başına futbolcu ile.ve bu adamın ilk maçı.dün kajer de,marcelo da o pozisyonda sıcabilirdi.ki ahmet daha çok hatalı 2.golde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt