- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
devre arası da bi stoper şart.maicon-serdar-koray-ozandır bu takımın stoperleri şimdilik.ahmetle de olmayacak.kasımpaşaya falan vermek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canım sıkkın ???devre arası da bi stoper şart.maicon-serdar-koray-ozandır bu takımın stoperleri şimdilik.ahmetle de olmayacak.kasımpaşaya falan vermek lazım.
dün bi de 2.yarı adamların temposu baya düştü.biz kendimiz gelin atın dedik resmen.ama ortada ciddi bi satış var.yasin,sinan,selçuk,carole....Hata hatta ilk başta başlıyor adamlar tek pasla tek adamla gol attı. O nasıl saha yerleşimi. Halı sahada zor verilir öyle pozisyon
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerets'in hastalığı var.Şu saatten sonra hiçbir takımı çalıştırmazLuce'yi zorlayın getiremiyorsanız Gerets'i getirin
Şu isimleri görünce başıma ağrılar giriyor, nefesim daralıyor.dün bi de 2.yarı adamların temposu baya düştü.biz kendimiz gelin atın dedik resmen.ama ortada ciddi bi satış var.yasin,sinan,selçuk,carole....
Şu isimleri görünce başıma ağrılar giriyor, nefesim daralıyor.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göztepe forumların da billur geçiyolar mı bizimle :/Canım sıkkın ???
Ne günlerdi be![]()
şu hazır takim muhabbeti kapansin artık
hazir bir takım yoktu yine bahane olarak
Gomis ön direge kosu yapiyor Carole arkaya top atiyor
Gomis arkaya kosu yapiyor Linnes ön direge top atiyor
Saka gibi... Gomis icinden demistir nereye geldim lan ben
halbuki ahmet ilk yarı iyiydi ama işte ahmet anca bu kadar..lig için iyi bi yedek ahmet hepsi bu.o pozisyonda ahmet resmen buyur geç ,at demiş golü.
Sonra sinirlenmisGomis ön direge kosu yapiyor Carole arkaya top atiyor
Gomis arkaya kosu yapiyor Linnes ön direge top atiyor
Saka gibi... Gomis icinden demistir nereye geldim lan ben