Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her an semih kap gelebilir

Turşu suratın uçakları nerde kaldı acaba.O kadar korkakki haftaya eleneceğimiz için yiyeceği küfürler yüzünden maça gelmeyecektir.

DEs319MXUAIu8Xv

SON DAKİKA: Sparta Prag, Semih Kaya ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu

Olcan'ın parasını bile karşılamıyor semihin bonservisi. Bittik resmen

basima bisey gelmeyecekse bisey demek istiyorum:

Bence Sabri'den önce bu takimda gönderilmesi gereken tonla isim var... Tabi Sabri de gönderilmeliydi ve iyi ki de gitti, ama ona sira gelene kadar bi ton kazma kürek var..

DEs2w7vXcAAVRIG

Semih Kaya: "Galatasaray'dan ayrılmak kolay olmadı. Galatasaray'da olduğu gibi, Sparta Prag'da da kupalar kazanmak istiyorum"

Semihhhhhhhh Semihhhhhhhh Semihhhhh Semihhhhhhh Semihhhhh

Heeeaaaaa Heaaaaaa Heaaaaa Heaaaa Heaaaaa Heaaaaaa

Buradan acik acik sana son haftalarda cogu kez Armut dedigim icin senden özür diliyorum Semih. Yolun acik olsun, bize cok cektirdin gercekten son senelerde. Bayagi küfür ettigim ve bela okudugum da oldu sana. En azindan Sabri gibi kene gibi yapismadin kulübe bu bile takdir edilmeli.

Hakkini helal et ve Allah askina bir daha bu kulübün yakinindan bile gecme. Uzaktan sev yeter de artar bile.

Ayrica Ujfalusi'nin bu transferde parmagi var yönünde dedikodular vardi eger dogruysa sen ne güzel bir adamsin be Ufa reis :hat:

Son düzenleme:
evlendiğine köpek gibi pişman olacak çek hatunları görünce :D boşanırsa şaşırmayın bu kış :D

DEs2w7vXcAAVRIG

Semih Kaya: "Galatasaray'dan ayrılmak kolay olmadı. Galatasaray'da olduğu gibi, Sparta Prag'da da kupalar kazanmak istiyorum"
Gitmesine çok sevindim. Bizde çok kötü oynuyordu kurtulduk ama Semih karakter olarak müthiş bir insan gerçek Galatasaraylı. Bazıları gibi zorluk çıkarmadı daha düşük ücrete bonservis kazandırarak gitti. Başarılar Aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt