Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammet Demir i kaçırdık, o yüzden Serdar Dursun ya da Mevlüt gelecek Muğdat'ın yerine 3.forvet

Form tutarsa bizim ligi ağlatabilecek bir herif, az daha baskın bir herif olsa top takımlara giderdi ama o yüzden o bedeller riskli evet.
Ben o profili sezmiyorum onda ya hiç kasacak havası yok hem kanat bulmak orta saha bulmaya göre daha kolay eğer bir bütçemiz olacaksa bunu orta sahanın merkezinde harcamaları beni daha mutlu eder.

Yok bize yetti Badouluk baska menajerlerden baska oyuncular istiyoruz.

Fatih Öztürk
Şener Özbayraklı
Mert Müldür
Taylan Antalyalı
Jimmy Durmaz
Ryan Babel
Serdar Dursun

Ha

Ben o profili sezmiyorum onda ya hiç kasacak havası yok hem kanat bulmak orta saha bulmaya göre daha kolay eğer bir bütçemiz olacaksa bunu orta sahanın merkezinde harcamaları beni daha mutlu eder.
10 numara orijin mevkisi aslında orada da kullanılabilir.

Belhanda satılsa 10 kağıt gelse FFP konusunda da elde harcayacak para olur, beleş adam almak o yüzden önemli bayağı.

Zaten kilolu olmasa ne olur adam 2 yıl önce bizdeyken bile 30 dk oynaamıyordu. Millet balık hafızalı olduğundan hala romantik bebeler gibi arzu peşinde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kâr zarar yorumlarını özledik üstat. Emre Akbabadan ne kadar zarar ettik geldiği günden bugüne kadar. Elimizde patladı mı oyuncu ne diyorsun bu hususta

Serdar Dursun baya iyi oyuncuya benziyor yerli olarak, Mıkdat ve Sinan gidip Serdar ve Jimmy gelirse güçleniriz.

Yeni nöbet ne güzel olurdu simdi be

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bonservissiz alabilecegimiz en mantikli adam Herrera ama imza parasina mutlaka sponsor bulmaliyiz. Zaten ortada baska bosta orta saha var mi?

Yeni nöbet bayramdan sonra açılsın boşuna çip etmeyelim yeni başlığı da.

belhanda 10 numara değil bu doğru.
Ama belhanda 8 numara da değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt