Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşler kızışıyor
Duyumcu savaşını kim kazanacakkk ???
Yoksa hepsi mi rezil olacak ???
sanki ikinci seçenek...

Uzun zamandır bu kadar güzel bir entry görmedim. Her gün resmi hesaplara mesaj olarak atılsa herhalde bir gün anlarda transfer yaparlar. Kamp kondisyon ve taktik bölümüne geçecek, 3 hafta sonra lig başlıyor ama orta saha hala Belhanda'ya bakıyor :crushed:

Siyahi ve kaslı bir oyuncu gelecek ve erkek olacak.
akasya-durağı-sinan-1.webp

alhassan yusuf'un bonservisinde kulüple anlaşamazsak b planı olarak verhassan yusuf'u transfer edecegimiz konusuluyor

Bu tv8 i izleyip,NTVSpor,un sayfasına giren Galatasaray'lilarla alakalı ciddi problemlerim var.Hele opetten akaryakıt filan almak değişik işler.

Zenci menci arap istemiyoruz abi

Beyaz peynir gibi teni olsun uzun saçları kucuk ayakları olsun

kuzey avrupadan bahsedilen profilde şu çocuk var bide hiç fena değil sadece şu an sakat o yüzden bizim kriterlerimize daha çok uyuyor sanki alhassan maşallah hiç sakatlanmamış..

Benim anlamadığım 1.6 milyon euro paramız var. Feghouli ve Belhanda gitmiyor.

Ffp kapsamında bizim sattığın kadar oyuncu alabilirsin cezası var.

Niye transfer bekliyoruz anlamadım ben. Nalet herifte gitmiyor. Sözleşmesini feshedecek hoca da yok başımızda. Hatta onbir oynatır rakibe birkaç asist yapsın diye.

Boşa bekleniyor bence Lemina alınır alınabilirse gerisi zaten para yok.

Bilmediğim bir bilgi varsa aydınlatırsanız sevinirim. Zorunlu satın alma opsiyonu falan demeyin kim futbolcusunu 200-300 bine kiralayıp parasını seneye verin der. Luyindama'ya bile 3.5 milyon euro kiralama bedeli ödedik.

Uzun zamandır bu kadar güzel bir entry görmedim. Her gün resmi hesaplara mesaj olarak atılsa herhalde bir gün anlarda transfer yaparlar. Kamp kondisyon ve taktik bölümüne geçecek, 3 hafta sonra lig başlıyor ama orta saha hala Belhanda'ya bakıyor :crushed:
En kötü ihtimali varsayarsak orta saha üçlümüz bunlar olacak gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt