Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 76.019
- 39.809
- 3.993
Bizde kasada para yok para olsa Koç'un yaptığı gibi el altından veripte kuralları delip oyuncu alabiliriz ama bizde teminat verecek bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar torku no on denedim 1996 model pepsi gibi tadi var olmuş demek için bir 10 seneleri var gibi
Hangi salak verecekmiş 16milyon leminaya? Tinerciler miSerhan Türk: “Kamil ve Moder için çok iyi bir pazarlama stratejisi oluşturularak oyuncuların fiyatları uçuruldu. Bu transfer çıkmaza girdi.”
Serhan Türk: “Diagne için o sene bu sene.”
Serhan Türk: “Lemina’nın kulübü oyuncuyu 16 M€’ya satma peşinde.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nedir bu üstat şekerli gazlı sıradan bişey mi yoksa takviye amaçlı kullanılan bişey falan mıarkadaşlar torku no on denedim 1996 model pepsi gibi tadi var olmuş demek için bir 10 seneleri var gibi
Turk kulubu talip olunca fiyatlar hep ucuruluyor. Iskandinav ulkelerine baksinlar daha iyi, Moder ve Jozwiak transferleri su an zaman kaybi.Serhan Türk: “Kamil ve Moder için çok iyi bir pazarlama stratejisi oluşturularak oyuncuların fiyatları uçuruldu. Bu transfer çıkmaza girdi.”
Serhan Türk: “Diagne için o sene bu sene.”
Serhan Türk: “Lemina’nın kulübü oyuncuyu 16 M€’ya satma peşinde.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arkadaşlar torku no on denedim 1996 model pepsi gibi tadi var olmuş demek için bir 10 seneleri var gibi
Çok içmiştir.Sülo rodop belhanda gitti moder geldi diye birşeyler karalamış
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sülo rodop belhanda gitti moder geldi diye birşeyler karalamış
Sülo rodop belhanda gitti moder geldi diye birşeyler karalamış
reyiz bildiğin kola ya. Ama tam olmamış hali, evde ben yaparim lan bunu dersin de satilan bir urunu yapmaya çalışırsin da ortaya garip bir şey çıkar ya. Heh iste bu da evde kola yapmaya çalısmak gibi bir olay.nedir bu üstat şekerli gazlı sıradan bişey mi yoksa takviye amaçlı kullanılan bişey falan mı