Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde kasada para yok para olsa Koç'un yaptığı gibi el altından veripte kuralları delip oyuncu alabiliriz ama bizde teminat verecek bile yok

arkadaşlar torku no on denedim 1996 model pepsi gibi tadi var olmuş demek için bir 10 seneleri var gibi

Serhan Türk: “Kamil ve Moder için çok iyi bir pazarlama stratejisi oluşturularak oyuncuların fiyatları uçuruldu. Bu transfer çıkmaza girdi.”

Serhan Türk: “Diagne için o sene bu sene.”

Serhan Türk: “Lemina’nın kulübü oyuncuyu 16 M€’ya satma peşinde.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serhan Türk: “Kamil ve Moder için çok iyi bir pazarlama stratejisi oluşturularak oyuncuların fiyatları uçuruldu. Bu transfer çıkmaza girdi.”

Hangi salak verecekmiş 16milyon leminaya? Tinerciler mi :)

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Turk kulubu talip olunca fiyatlar hep ucuruluyor. Iskandinav ulkelerine baksinlar daha iyi, Moder ve Jozwiak transferleri su an zaman kaybi.

nedir bu üstat şekerli gazlı sıradan bişey mi yoksa takviye amaçlı kullanılan bişey falan mı
reyiz bildiğin kola ya. Ama tam olmamış hali, evde ben yaparim lan bunu dersin de satilan bir urunu yapmaya çalışırsin da ortaya garip bir şey çıkar ya. Heh iste bu da evde kola yapmaya çalısmak gibi bir olay.
Kola gibi fabrikasyon şeker tadı yok içince niye içtim lan bu şekeri diye düşünceye sevk etmiyor. Ha yine alır miyim? Almam :D 2 senedir ilk defa gazlı içecek icesim geldi deneyeyim dedim. Pişman değilim ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt