GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 128

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
638,2K
Sayfa
128/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAKLIYDI ...
5e1c29d0d3806c1f5cb09504.webp

Kadroya bak çay demle

Kaleci Fatih: geçen sezon 20 maçta 44 gol yemiş, kasımpaşa Fatih’in oynamadığı 14 maçta 14 gol yemiş
Muslera’dan nerelere düştük

Stoperler: Yine arka arkaya sakatlanır sezonu kapatırlar, ohh pandemide ne uğraşacan aga, yat evde yuvarlan, sözleşme senesi bakarız

Solbek: İlk geldi 2 maçta ooo dedik süper, sonra kaç gol yedirdi hatırlamıyorum bile

Sağbek: Bizimkilere uyar 2 ayda bozulur, ilk 2 ayda da kondüsyon yüklüyoz derken adele sakatlığıyla geçer zaten

Ön Libero: Yok, Donk’a talim, o da stoperler sakatlanıp stopere geçene kadar, sonrası nerde durcağını bilmeyen Taylan falan

Ortasaha 8: Yok, Belhandayı mı Ömer’i mi oynatayım derken ilk devre biter zaten

Ortasaha 10: Arda, 2 yıldır top oynamayan 33 yaşındaki süperstarımız, şundan hala bişey bekleyen var ya, çok ilginç
2 maçtan sonra dil dışarda, yerine Belhanda, o da maç sonu röportajda aga ben 8’im 10 değilim yav der

Sağ kanat: Feghouli. Mariano yoksa bişey yapmadığından geçmiş olsun. İlk devre zaten yatar, ikinci devrede ise Sağbekle uyum sağlarsa, ikinci devre hala iddiamız varsa, bir de halamın bıyıkları çıkarsa oynar

Sol Kanat: Geçen sezonu sağ kanatta oynamış adam, önce bi istanbulda dağıtacak bu sene, seneye Fegh giderse belki sağda bişey olur

Golcü: 2 maç oynar, 3. maçın ortasında sakatlandım der takım 10 dk 10 kişi oynar, bu sırada bir de gol yeriz, sonra 5 maç yok, aynı döngü tüm sezon tekrarlanır

🦅

İsimlere bak. James Rodriguez. Edinson Cavani. Doğalgaz yada petrol Florya da çıkmış olmalı. Finalide Messi 'yi transfer ederek yaparız.

Kadroya bak çay demle

Kaleci Fatih: geçen sezon 20 maçta 44 gol yemiş, kasımpaşa Fatih’in oynamadığı 14 maçta 14 gol yemiş

Stoperler: Yine arka arkaya sakatlanır sezonu kapatırlar, ohh pandemide ne uğraşacan aga, yat evde yuvarlan, sözleşme senesi bakarız

Solbek: İlk geldi 2 maçta ooo dedik süper, sonra kaç gol yedirdi hatırlamıyorum bile

Sağbek: Bizimkilere uyar 2 ayda bozulur, ilk 2 ayda da kondüsyon yüklüyoz derken adele sakatlığıyla geçer zaten

Ön Libero: Yok, Donk’a talim, o da stoperler sakatlanıp stopere geçene kadar, sonrası nerde durcağını bilmeyen Taylan falan

Ortasaha 10: Arda, 2 yıldır top oynamayan 33 yaşındaki süperstarımız, şundan hala bişey bekleyen var ya, çok ilginç
2 maçtan sonra dil dışarda, yerine Belhanda, o da maç sonu röportajda aga ben 8’im 10 değilim yav der

Sağ kanat: Feghouli. Mariano yoksa bişey yapmadığından geçmiş olsun. İlk devre zaten yatar, ikinci devrede ise Sağbekle uyum sağlarsa, ikinci devre hala iddiamız varsa, bir de halamın bıyıkları çıkarsa oynar

Sol Kanat: Geçen sezonu sağ kanatta oynamış adam, önce bi istanbulda dağıtacak bu sene, seneye Fegh giderse belki sağda bişey olur

Golcü: 2 maç oynar, 3. maçın ortasında sakatlandım der takım 10 dk 10 kişi oynar, bu sırada bir de gol yeriz, sonra 5 maç yok, aynı döngü tüm sezon tekrarlanır
Fenerbahçe şampiyon yazmayı unutmuşun

Nöbet leş oğlu leş. Saçma sapan yabancı kaynaklardan hiç gündemde olmayan, yöneticilerin bile tanımadığı isimler yazılıyor. Muhtemelen o haberlerin kaynağı da Türk basını. Türk basını dediğiniz de çürük dişli Emre Kaplan işte.

Öbürü PSG‘da oynayan santraforu yazmış. Ulan adamın yıllık ücreti bizim 1 yıllık toplam gelirimizden fazla, rezil oluyorsunuz sadece. Riva’dan gelen paralar bile kurtarmaz adamın maaşını hangi kafayla yazıyorsunuz şuraya.

Bir diğeri de R. Madrid’in 80 milyon euro ödediği Kolombiyalı oyuncuyu yazmış. Ciddi ciddi bunu tartışan var. Şöyle yazayım net olsun. Bizim o futbolcuyu alacak paramız yok ama muhtemelen o oyuncunun bizim kulübü satın alacak parası var. Yıllık maaşını tüm kadroyu satsak (ki 10 milyondan fazla para alacağımızı düşünmüyorum) yine yarısını karşılarız anca.

Bu sıralarda muhtemelen Abdürrahim Albayrak Mehmet Ekici ile Fatih Terim’den habersiz facetime yapıyordur. Aralarında ki muhabbeti düşünüyorum da midem bulandı. ‘Ekizi kardezim zana uç trilyon maaş verezez fati hozamı ikna ediyorum seni kazıramam’.

Allah cezamızı veriyor bu sene.. ne günah işlediysek. :)

not: Başkan paramız var diyor. Kasada 5 kuruş olmadığına dair size yemin edebilirim ama maalesef ıspatlayamam. Geçen sene fena savurdular paraları :) bu sene acısını çekeceğiz her şampiyon olamamış takım gibi.

Lerma
Moder
Jozwiak

Imkansiz bunlar gelmez.

Ancak Sarpsborgtan o 19 yasindaki on libero bir ihtimal.

Kimse transfer filan beklemesin bu yönetim para yok diyor 1 aydan beri ben pes ettim kafam rahat...

Kadroya bak çay demle

ne anlatıyosun arkadaş.bir fenerli'ye desenki gs kadrosuyla taş taş geç.bu kadar gömmez napıyosunuz ya

İçerde hala köstebek var mı?yoksa bu isimleri menajerlermi uçuruyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lerma’yı videolarda izledim tam aradığımız vahşi ciğersiz yamyam tiplemesine uyuyor, ama kiralık topçulara 1 sezon sonra teneke bağlıyoruz. Diğer taraftan ffp bitiyor.. kararsız kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri