Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
Pas atmasini ve sut cekmesini mi ogrenecek?
10 yıl daha kalsa şut çekemez de saçma sapan pas hatalarını azaltırsa faydalı olur. Belli ki gönderemiyorlar. Panik halinde daha saçma işler yapılmasından çekiniyorum.
Pas atmasini ve sut cekmesini mi ogrenecek?
Belhanda'nın aldığı paraya 3 iyi topçu alınır....belhandanın yerini ancak 3 kisi doldurabilir.
Türkiye liginde oynuyoruz iyi antrenman ve taktik bilgisi olan şampiyon olur. “Hangi futbolcudan nasıl verim alınır, eldeki oyuncu grubu hangi oyuna yatkın, hangi oyuncu hiçbir zaman verim vermez” bu doneleri çözen adam %99 şampiyon olur. %1 hakem ve federasyonun yapacağı kahpelik olarak ayırıyorum.
Klopp mevcut teknik direktörlerde taktik bilgisi ve antrenman teknik ekibi ile gelsin. Ligi öttürür.
Nagelsmann da keza öyle.
pep yapmayabilir mesela örnek olarak onu gösterebilirdin.
Fb’nin alex sonrası oturaklı ve kaliteli kadrosu hiçbir zaman olmadı zaman zaman parladıkları dönemler oldu.
Şuan kurulan kadroları da iyi değil. Hocaları ne etki gösterecek bakmak lazım.
Emre Kaplan: ”Scott Piri bugün Florya’ya geldi. Akşam antrenmanına katılacak.” (A Spor)
lig basliyo hic gelmese beyefendiEmre Kaplan: ”Scott Piri bugün Florya’ya geldi. Akşam antrenmanına katılacak.” (A Spor)

Degil tabiki ama 2. Yari ilk 11 inden 5 sakat ile bi ton maça çıktın yetmedi yedeklerin bile sakatlandı.ibbnin kadrosu bizden iyi mi yani

iq toplami yas toplamlarindan az ikili![]()
Lokum verelim arkadaşa.ömer ve taylanı niye aldı o zmn yaw.
akbabayı ardayı falan niye aldı.
belhandaya niye yapıştı o kdr zamanında
uzar bu mevzular
yine sinirlendim bak