Ibrahim Özveren
10 Numara!
Sosa - L.Gustavo - MHY ha
Takim mi degistirsem ne yapsam
bu beni korkuttu. kesin mutlu bitmicek bu iş sonu bu yönetimleLuyindama ve Marcao'nun sozlesmesi 2022'de bitiyor, yani bu sezondan sonra 1 yil sozlesmeleri kalacak, umarim yonetim bunun farkindadir.
Senin ilk kez olumsuz yorumunu gördüm rtaşBelli ki kimse gelmeyecek orta sahaya. Donk Belhanda Arda olur orta saha. Küme düşeriz muhtemelen
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüntü iyi değil Lemina ve Seride zor gözüküyor.Senin ilk kez olumsuz yorumunu gördüm rtaş
Bu demektir ki yangın tayfanın vakti gelmiş
James gelir.lerma-colibaly-rodriguez orta sahası gelince umarım utanırsınız gs tarafatarı
Bu oyuncular icin öyle bir ihtimal varsa zaten degistir, antuya yakisirsin seviye olarakSosa - L.Gustavo - MHY ha
Ofansif katkısı ufak top taşımalar sadece. Gol ve 3. bölge katkısını düşünürsek Doucure bayağı iyi ona göre.Lerma kazma defansif orta sahalardan mıdır? Ofansif özellikleri de var mıdır?
TransferRodop zehiri salmış 1 transfer olcak diye demekki donk banko 6, 8 no ya adam arıyoruz.
Donk + transfer
Arda/Akbaba
Şeklinde oynayacağız anlaşıldı
Bu oyuncular icin öyle bir ihtimal varsa zaten degistir, antuya yakisirsin seviye olarak
4.5 milyon euro için bu adamı sattık sonra gittik 1 sezon için seriye 4.3 milyon euro bayıldık.
Anteplilerin dediği gibi 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun.3 kuruş fazla olsun Brezilyalı ön libero olsun..
Artık birbirlerinin haberlerini kopyalıyolar.İş yok bunlarda..Ali Naci Küçük: "Galatasaraylılar bu tip iddialara inanmasın. Ne Cavani ne de Rodriguez gündemde yok."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
00.20Beşiktaş'ın Koita’yı istemesi üzerine Kasımpaşa: "Koita yeni sezon planlamamızda en önemli yeri teşkil eden bir oyuncu. Takımdan gitmesini istemiyoruz. Bize de lazım. Yoksa parasız onu da verirdik.” (Milliyet)