GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 248

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,6K
Sayfa
248/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas oyuncu yetenekli bence sikinti Fenev'de. Kullanamadiklarini dusunuyorum.

Yoksa 2-3 yilda 29 yasindaki topcuya ne olabilir ki? Fizigi iyi mi, kendine bakiyor mu bilmiyorum.

Yeni oyuncu bulup para vermek zor o sebeple yazdim zaten yoksa ben de isterim. Belhanda gitsin onun yerine ve sol kanata yeniler gelsin ama zor, olmayacak.
Emre Kılınç Garry'den daha iyi sol kanat işte. Elimizde var daha iyisi. Gidip iki maç sonra 11'e giremeyecek adam için para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Brumayi en son ne zaman izledin? Aynisi onun icin gecerli. Bruma mruma istemez, Garry de istemem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruma'yı da istemem zaten dediğim gibi. Ama Garry'e nazaran daha gelişime açık bir futbolcu. Garry bize geldiğinde 26 yaşındaydı ve gelişme katetti ama artık düşüşte. Bruma da bizde gelişme katetmişti Sociedad ile birlikte. Şimdi Garry'nin bize geldiği halinden bir yaş daha genç. Bir denenebilir dediğim o. Henüz kariyer zirvesini yapmamış bir topçu Bruma. Garry'nin ise kariyer zirvesini geçip o zirveden yuvarlanalı 3 yıl oluyor neredeyse.

Ahmet Nur Çebi: "Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var. İndirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık. Hatta birçok futbolcudan aldığımız yanıt, 'Biz bir daha böyle kontrat bulamayız, o yüzden buradan ayrılmayız' dediler."

Bizim bi grup taraftara "maksat acele edip mensah, sosa vs gibi cercope milyonlar vermek degil,.dogru adama dogru parayi vermek" demis baskanim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt