Can Karabacak
Ulubatlı Souness
ustat soy adini yilmaz yapsinlar artik be nefesim kesiliyo bogulacak gibi oluyorum her görüşümdeRodop yönetime cok temizinden 1 hafta kazandirdi hocada ümidini kesmis ki ardayi 8 oynatiyo
ustat soy adini yilmaz yapsinlar artik be nefesim kesiliyo bogulacak gibi oluyorum her görüşümdeRodop yönetime cok temizinden 1 hafta kazandirdi hocada ümidini kesmis ki ardayi 8 oynatiyo
Yönetim beceriksizliği hepsi. Elano da vardı ama.Aynen. Sirf arife 6-7 asist yapmisti. 1 felipe 2 keita 3 ribery doyamadan gittiller
Herkes 1 hafta boyunca ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleyecek.En fazla lemina alınır haftaya ben sürpriz beklemiyorum maalesefRodop yönetime cok temizinden 1 hafta kazandirdi hocada ümidini kesmis ki ardayi 8 oynatiyo
Yapsinlar kardes sikinti yok admin arkadaslar rica ediyorumustat soy adini yilmaz yapsinlar artik be nefesim kesiliyo bogulacak gibi oluyorum her görüşümde
Elano pek tutmamisti ya ama lincoln da cok iyidiYönetim beceriksizliği hepsi. Elano da vardı ama.
Lemina filanda alamazlar bunlarHerkes 1 hafta boyunca ha açıklandı ha açıklanacak diye bekleyecek.En fazla lemina alınır haftaya ben sürpriz beklemiyorum maalesef
Lech Poznan TD Zuraw: “Kamil Jozwiak takımdan ayrılacak. Jakub Moder’in ise kalmasını istiyorum.”
dun jozwiak ayrilacak sadece demisti simdi istiyorum diyorOlur Kamil de olur gönder gelsinLech Poznan TD Zuraw: “Kamil Jozwiak takımdan ayrılacak. Jakub Moder’in ise kalmasını istiyorum.”
Yönetim beceriksizliği hepsi. Elano da vardı ama.
Ya burda (almanya) adamlar sezon biter bitmez sezonun ilk idmanina adamlar nereye adam lazimsa tik tik tik alip koyuyolar bizimkiler ise önce kamp bitiyo sezon basliyo bir kac mac kötu gidince paralari basip geliyo ulan madem alacan niye sezon basinda almiyon kampa vermiyon
Kaynak kim?Altyapiya Aydin diye bir genc denemeye gelmis, Sag ve Sol kanat arti Sag ve Sol Bek oynamayi biliyormus, Fatih Hoca begenmis ama yönetim Para konusunda anlasamamis.
Münih 1860 ve Denizlisporda denemeye cikmis ama kendisi kabul etmemis teklifleri.
Fatih Terim yönetime kizgin
Esasen Yılma mı Yılmaz mı ?Yapsinlar kardes sikinti yok admin arkadaslar rica ediyorum
Yilmaz ama üye olurken hizli yazilimda Z basilmamis yilma kaldi bende birsey demedim oyle kaldiEsasen Yılma mı Yılmaz mı ?
yoksa yazıldığı gibi Yilma mı ?
hakikaten benim de dikkatimi çekti