Onlar cokmu farkli
hürriyet okuyan kaldı mı
Onlar cokmu farkli
Marvelous Nakamba olabilir mi? İngiltere'de oynuyor, orta saha.Savaş Çorlu: "Şükrü Hanedar yarın İngiltere’ye çıkarma yapacak. Şükrü Hanedar İngiltere'ye gidiyorsa boşa gitmez."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Coulibaly nasıl futbolcu?
LERMAAAAAAASavaş Çorlu: "Şükrü Hanedar yarın İngiltere’ye çıkarma yapacak. Şükrü Hanedar İngiltere'ye gidiyorsa boşa gitmez."
bu adamdan daha büyük kolpaci değil-dir dedeSavaş Çorlu: "Şükrü Hanedar yarın İngiltere’ye çıkarma yapacak. Şükrü Hanedar İngiltere'ye gidiyorsa boşa gitmez."
Suleyman dede gibi iyi raki icemiyorsun diye kiskanma adamilerma diilmis bahsettigi ulan lermayi falan taniyon mu acaba konusuyo moruk
Harby miMuthis
yanindaki elemanda tam ayyas tipi varSuleyman dede gibi iyi raki icemiyorsun diye kiskanma adami
Ins coulibaly adli arkadas videodaki gibi degildir
Ilk defa futbolcu begendin gibiCoulibayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Y
bu adam ilk 11 de oynayabilecek seviyede midir? gram tanımıyorum daCoulibaly her an resmi imza atabilirmis, keske Rodop bunu gun icerisinde soyleseydi Sarpsborg'un macini izlerdik. Maci acip kapatmistim.
Harby mi
Coulibaly her an resmi imza atabilirmis, keske Rodop bunu gun icerisinde soyleseydi Sarpsborg'un macini izlerdik. Maci acip kapatmistim.