Evet Jose Rodriguez isimli Y gibi topçu da hala akıllarda. Lakin o heriften bile 2.25 gibi bir bedel kazandık, beleşe alıp oynatmadığımızı da düşünürsek enayi parası oldu.Ins potensiyeli vardir hata yapmasinda sakinca yok
Evet Jose Rodriguez isimli Y gibi topçu da hala akıllarda. Lakin o heriften bile 2.25 gibi bir bedel kazandık, beleşe alıp oynatmadığımızı da düşünürsek enayi parası oldu.Ins potensiyeli vardir hata yapmasinda sakinca yok
scoutsaray
fassızFasli mi bu
scout transferi böyle bir şey değil mi zatenIsmaila Coulibaly adam wikipediada bile yok.
Bunu ayyas rodop mu yazdi sen miŞükrü Hanedar Ingiltere’ye gidiyormuş eli boş dönmezmişmiş. Pazar ya da pazartesi yola çıkacakmışmış.
Ah be Savaş Çorlu. A Spor senden sıkılmasın, ekranlara çıkmaya devam etmeliyim diye sallamışsın bir şeyler.
- Covid döneminde hiç bir yönetici kafasına göre, anlaşma olmadan, bir diğer ülkeye uçmaz.
- Galatasaray şu an Premier League’i geçtim, Championship’ten bile futbolcu alacak güçte değil.
- Hoca mümkünse kiralık futbolcu is-te-mi-yor.
Rodop durduk yere bu saatlerde tweet atmaz. Coulibaly 99% doğrudur.
Ozor menajer önerisiydi çok belli ki hemen yollandı. Bu adam oynamaya geliyor inşallahbence degil, ki zaten oyuncuyu pek taniyan da yok, mesela ozornwafor'un transferi ile pek gurur duymadim mesela
genc oyunculara yönelmemiz tabii ki güzel ama sanki cok anormal birsey yapmisiz gibi davranmaya gerek yok hedefimiz zaten böyle topcular olmali (+ tecrübeli oyuncular), fb ve bjk de bizim standartimiz olmamali zaten
geliyorsa umarim faydali olur ve devami gelir
İş ciddiye binince coulibaly tedirgin etti beni fason çıkmaz inşallah
rennes kırmızı yedi eyw knkberabere biterse bana sövme he
enzonziye güvenmen lazim
Bu kadroyu kurman bu sene imkansız.lerma coulibaly
moder
feg falcao jozwiak