Videosunu bile izlemedim, gelirse izleriz.Sen begendin mi bu colobilyi adminim
Videosunu bile izlemedim, gelirse izleriz.Sen begendin mi bu colobilyi adminim
Ligdeki diğer orta saha oyuncuları arasında maç başına en fazla, 20 saniye içinde şuta yol açan rakip yarı sahada top kazanan 2. oyuncu Ismaila Coulibaly. (
@ComparisonatorT)
Onu da 2 kağıda mı ne almışlar. Herif 20 kağıtlık topçu oldu.
Ağa komik değil ya. Şurada iki futbol konuşuyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz. Genç futbolcunun transferi gündemde.Kolibasili çöp beyler
FM profili yalan söylemez.
Valla izlerizde insallah yan basmayiz. Gerci Belhanda dan bir futbolcu nekadar verimsiz olabilir ki. Kotu ornekten emsal olmaz ama neyseVideosunu bile izlemedim, gelirse izleriz.
üstat bi sayfa arkda bişey rica etmiştim senden ama görmezden geldin sanırımosman spor ndiayeyi 24-25 yasinda 350 bin euro'ya almisti.
Kesinlikle. Ajax'in Porto'nun Leipzig'in Benfica'nin Shakhtar'in scout transferlerinin hepsi tutuyor mu? Bir de boyle bakmak lazim. Senin dedigin gibi ornegin 4 oyuncudan 2si tutsa her turlu kar ederiz zaten.Bu işler biraz da deneme yanılma zaten lakin 5te 2 tutsa 5 milyon kaybettirip 20 kağıt kazandırıyor.
2. ligden Kante ve Mahrez de çekebiliyorsun çok yetenekli diye düşünüp aldığın x bir oyuncu ise çok kötü çıkabiliyor.
Her şey scouting değil, oyuncu karakteri, yaşam tarzı, çevresel ve kültürel şartlar, aile vs bir çok etmen var bir futbolcunun gelişebilmesi için.
Ciddiye almamak lazımFm profiline göre topçu yorumlamak komik cidden.
Bu oyuncular gelisebilir insan zaten fm profili artik tarih olmadi mi yavFm profiline göre topçu yorumlamak komik cidden.
3-4 like gelince bu alinti asagilara düsmüsreis mrb.
senin futbolcu gözlem ve inceleme özelliklerini herzaman beğenmiş ve takdir etmişimdir bilirsin.
sence bu coulibali denen kereta bizde iş yapar mı?
Üstat işte o scout ekibinin işi yani bizim elimize maç videoları geçmiyor ki izleyelim, zaten bir oyuncuyu almak için en az 2-3 maç canlı izlemek gerek.Valla izlerizde insallah yan basmayiz. Gerci Belhanda dan bir futbolcu nekadar verimsiz olabilir ki. Kotu ornekten emsal olmaz ama neyse
Bu oyuncular gelisebilir insan zaten fm profili artik tarih olmadi mi yav
baskasi camdan atliyor diye bizde atlayalim ozamanSeneye 8 yabancı sınırı olursa böyle genç yabancılar zor forma bulur. Diğer büyükler hazır yabancı kullanırken biz genç deneyemeyiz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi