Usta sende de tam duyumcu ismi var ha 1-2 sallasan Twitter'da herkes inanir
yönetici ismi de var
kaan kançal
çetin gürzap
yusuf günay
arjantin ligi diye küçümsemeyin iddaa sever arkadaşlar bilir arjantin ligi inanılmaz defansif ve sert bir ligtir.Bu almada tamam imkansız ama olursa aşık oluruz ve deli paraya satmamıza rağmen arkasından ağlarız 5 maçını izledim 90 dakikaolmasın 6 numara 3 tane 8 ile oynaayalım olmuyor mu
Defansif olarak cok sıkıntı yasariz. Stoperleri de rahatlatmak icin oraya fizik gucu yuksek, hava toplarinda etkili, sert oynayan ve top kapan bir 6 numara sart. Pas oyununu gecelim artik.olmasın 6 numara 3 tane 8 ile oynaayalım olmuyor mu
arjantinde maçlar yarin yokmus gibi oynanirarjantin ligi diye küçümsemeyin iddaa sever arkadaşlar bilir arjantin ligi inanılmaz defansif ve sert bir ligtir.Bu almada tamam imkansız ama olursa aşık oluruz ve deli paraya satmamıza rağmen arkasından ağlarız 5 maçını izledim 90 dakika
Artık böyle olması gerekiyor. Bu arada Hoca alt yapıdan da Bartuğ'u 11'e monte etmesi gerekiyor. Ben antrenmanda da göremedim.Fakirliğin yansıması.içi geçmiş yıldızlarla ekonominin ayakta duramayacağını anladı millet.yetenek keşfetmek lazım artık.tabi tecrübeli oyuncu da gerekli kadroda, denge kurmayı bilmeliyiz.
bak şu almada yı alsınlar isterse yanında ömer taylan oynasın sesimi çıkarırsan en adi insan ya da febeli olayım
Bartug da oyle vuruyorBu nasil bir cocuk. O ilk saniyedeki attigi golde o topa zimba gobi vurmak gercekten cok zor
bak şu almada yı alsınlar isterse yanında ömer taylan oynasın sesimi çıkarırsan en adi insan ya da febeli olayım
valla rengim haklısın cahiliye dönemlerinde deli gibi Allah afetsin iddaa oynardım bıraktık çok şükür 1 yıldır.Bu herifi canlı izledim çok ve bilmiyorum izledin mi bu herifi alacan bide o genç colibalyi valla istersen yanında seni beni oynatsın fatih hoca akar oyunarjantinde maçlar yarin yokmus gibi oynanir
Insallah SergenBartug da oyle vuruyor
hangi heriften bahsediyoruz ustat almada mivalla rengim haklısın cahiliye dönemlerinde deli gibi Allah afetsin iddaa oynardım bıraktık çok şükür 1 yıldır.Bu herifi canlı izledim çok ve bilmiyorum izledin mi bu herifi alacan bide o genç colibalyi valla istersen yanında seni beni oynatsın fatih hoca akar oyun
imkansız bencede ama biliyorsun işin içinde Galatasaray varsa umutta olduğundan insan ister istemez umut ediyorFM'de görüp görebileceğiniz en büyük wonderkid diye tabir ettiğimiz gençtir kendisi.. Bu adamı 2 sene önce bedava alirdin ama bunun piyasasını FM öyle bir yükseltti ki imkansız..