Can Karabacak
Ulubatlı Souness
karsinda gorsen imza istersinEn sonunda taraftardan dayak yiyerek yolliycaz insallah.
karsinda gorsen imza istersinEn sonunda taraftardan dayak yiyerek yolliycaz insallah.
Adam tam Belhanda nin gencligine benziyorBu nasil bir cocuk. O ilk saniyedeki attigi golde o topa zimba gobi vurmak gercekten cok zor
Sakat sakat oynayan bir kere bile olsun antrenman kaçırmayan Belhanda yerine maç seçen ve antrenmanlara gelmek yerine garsonluk yapan çakma efsane Sneijder'i seviyorlar
adamin skills videosunda bile hayır yok bomboş oyuncuya benziyorneden reis
onlar futboldan anlamıyor bencea spor yorumcuları galatasarayın çok iyi kadrosu var fazla transfere gerek yok bir iki transferle şampiyonluğun en büyük adayı olur diyor..
yoksa biz mi abartıyoruz kadromuz kötü diye acaba
linki yolladım renktaş
En sonunda taraftardan dayak yiyerek yolliycaz insallah.

o videolar geçen seneki bu sene 13 13 te yapmış adam yeni maçları önemli nasıl oynadığıadamin skills videosunda bile hayır yok bomboş oyuncuya benziyor
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
usta vardiya halinde cevirelim forumu gunduz sende gece bendeSakat sakat oynayan bir kere bile olsun antrenman kaçırmayan Belhanda yerine maç seçen ve antrenmanlara gelmek yerine garsonluk yapan çakma efsane Sneijder'i seviyorlar![]()
adamin skills videosunda bile hayır yok bomboş oyuncuya benziyor
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapalım üstat ama sırf Belhanda'yı seviyoruz ve savunuyoruz diye ban yiyeceğiz haberin olsunusta vardiya halinde cevirelim forumu gunduz sende gece bende
Böyle topçular alınsın isterim her zaman ama bu çocuğa ısınamadım niyeysegelisme acik reis 19 yasinda daha, zaten cok iyi potansiyel almak istiyorsan 8-10m eurolardan basliyor
Oleyyy sonunda ters takla atabildim![]()
Aga sen sakamisin.Sneijderin takima neler verdigi ortada Belhandaninda .Hagiye en cok yaklasalan 10 numara Sneijderdi .Sakat sakat oynayan bir kere bile olsun antrenman kaçırmayan Belhanda yerine maç seçen ve antrenmanlara gelmek yerine garsonluk yapan çakma efsane Sneijder'i seviyorlar![]()