GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 332

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,3K
Sayfa
332/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşimiz bu sene baya zor ,taraftarın gazını almak için 1 tane scout transferi geliyor,bu sene gerçekten kaliteli bir oyuncu gelmiyecek gibi belli oldu.

Marcao en az 1 yıl daha kalmalı ... Bir kere adam istikrarlı sakatlığı yok maşallah takımı benimsemiş sorunsuz bir adam.. bunun dışında oyun planımız da da yeri çok önemli ligdeki çoğu orta sahadan daha iyi oyun görüşü var topu muazzam çıkarıyor.. defolari illa ki var ama böyle bir adamdan 8-10 milyon için vazgeçilmez.. bakın elin Norveç Ligi'nde 1 sezon oynamış adama 7-8 istiyorlar marcaoyu satıp parayı orta sahaya gömelim diyoruz o orta saha nasıl çıkacak kapalı kutu bir de üstüne stoper arayacağız.. marcao-luyindama gibi adamlar ancak 20 civarı bizim için astronomik sayılabilecek bedellerle bırakılmalıdır.. bu sezon hala umidim varsa defans hattı ve Muslera sayesindedir.. saçma sapan 2 videosunu izlediğiniz adamlara yesillenmeyin boşa hoca o kadar da delirmedi

belhanda yeteneksizin teki istese bile oynayamaz yani isteksiz olduğu için böyle olduğunu düşünüyosanız büyük yanılgı içindesiniz iyi olduğu tek bir özelliği yok..
23606.webp

Babel gitmezse kanat transferi olmaz.Büyük ihtimalle gider.Belhanda haberini daha Manu yalanlamadı ama yalanlar birazdan..
Yani demem o ki. Arkadas sanki yabanci siniri yokmus gibi yazmis. Marcaonun yedegi olur diye. Daha adam akilli oyuncu gönderemiyoruz, orta saha bomboş gidip yedege yabanci stoper alacak halimiz yok. Ha alinir denenir iyiyse kalir marcao satilir teklif varsa, yetersize de kiralanir

Marcao en az 1 yıl daha kalmalı ... Bir kere adam istikrarlı sakatlığı yok maşallah takımı benimsemiş sorunsuz bir adam.. bunun dışında oyun planımız da da yeri çok önemli ligdeki çoğu orta sahadan daha iyi oyun görüşü var topu muazzam çıkarıyor.. defolari illa ki var ama böyle bir adamdan 8-10 milyon için vazgeçilmez.. bakın elin Norveç Ligi'nde 1 sezon oynamış adama 7-8 istiyorlar marcaoyu satıp parayı orta sahaya gömelim diyoruz o orta saha nasıl çıkacak kapalı kutu bir de üstüne stoper arayacağız.. marcao-luyindama gibi adamlar ancak 20 civarı bizim için astronomik sayılabilecek bedellerle bırakılmalıdır.. bu sezon hala umidim varsa defans hattı ve Muslera sayesindedir.. saçma sapan 2 videosunu izlediğiniz adamlara yesillenmeyin boşa hoca o kadar da delirmedi
Muslera yok ki yoksa ben de baya umutlanacaktim

Scout Transferi diyorlar :
Oscar Cabezas

Ulan bizi aptal yerine mi koyuyorlar bu ne bicim Futbolcu.
07.2019‘da son macini yapmis, adam 1 senedir bosta!
Zaten 1 sene sakat olan adamdan hayir gelmes, madem cok istiyorlardi simdi niye kimse ilgilenmiyor, yalan dolan...

Delirtmeyin lan adami, alacaksaniz alin Albert Elis i.
Kimdir bu elis bacimiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt